USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Програв, обікрав, здав у ломбард: біля гральних закладів у Луцьку процвітає кримінал

20 Березня 2018 12:07
Поліцейські у Луцьку фіксують систематичні крадіжки біля гральних закладів. Зі слів правоохоронців, слідство показує, що після програшу зловмисники грабують перехожих, здають майно у ломбард і йдуть далі грати.

Про це розповів начальник Луцького відділу поліції ГНП у Волинській області Олег Кічук під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва.

«Гральні заклади в Луцьку - це проблема. Часто буває таке, що програла людина, вийшла на вулицю й обікрала прохожого. Далі злодій іде в ломбард та здає майно. Вже з грошима на руках повертається у гральний заклад. Цю тенденцію ми побачили, коли почали «розкручувати» такі грабежі, от і вияснилося, що слід веде саме до таких гральних закладів», - розповів поліцейський.

ЧИТАТИ ЩЕ: КАЗИНО, ВЕЛИКІ ГРОШІ І П’ЯНІ ПІДЛІТКИ -«НІЧНИЙ ЛУЦЬК»

Задля безпеки лучан члени комісії попросили правоохоронці в посилити контроль біля таких закладів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Лучанин Показати IP 20 Березня 2018 12:57
ППЦ.. давайте ще будем охороняти нелегальний ігровий бізнес за рахунок платників податків.. А де наші активісти? Отримали відкат і допомагають дерибанити земельну?
Че Показати IP 20 Березня 2018 13:13
Я в ах.. від цих недореформованих, недолюстрованих і пачками судами поновлених. А що в нас гральні заклади уже дозволені? Нарік, коли в нього ломка теж іде щось поцупити, але це не означає, що треба посилити контроль за наркоманами. І в першому і в другому випадках треба боротись з причиною!
ангст Показати IP 20 Березня 2018 13:14
А чому правоохоронці, знаючи про ігрові заклади, закривають очі на їх існування?
Луцьк Показати IP 20 Березня 2018 13:22
Чого не закрити їх?! Або як мінімум виселити за межі міста, щоб не піддавати ризику громадян. Але ж владі байдуже...
Носатий дядько до Луцьк Показати IP 20 Березня 2018 15:30
Бо ці шалмани належать (або кришуються) мусарнею і прокурворами.
Євроінтегратор Показати IP 20 Березня 2018 13:35
Що робить поліція для зменшення кількості таких крадіжок? Констатували факт що грабують біля гральних закладів - це добре, а рішення яке? Оце і є проблема нашої країни, що кругом сидять люди, які вміють тільки звіт робити і констатувати факти. А брати на себе відповідальність і приймати рішення ніхто не хоче.
Олена Показати IP 20 Березня 2018 15:00
Що за цирк? Хтось когось грабує.... Встановити для ломбардів звичайний робочий час примусово - а не цілодобовий. І всі де?ільні заклади типу супер-лотереї заборонити відкривати у підвалах та квартирах жилих будинків та прибудов до них (хай будують собі окремі приміщення) + обов"язково щоб була вітрина - тобто прозоре скло! Шкода мені тих людей, які живуть над тими розводняками бибдломаси і нічого не можуть зробити з цим, бо це ж "нах" державна лотерея..мде...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus