USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку через складні життєві обставини тракторист мешкає на території підприємства

27 Січня 2021 11:11
У Луцьку водій трактора живе на території КП «Парки та сквери Луцька», бо опинився у складних життєвих обставинах.

Про це сьогодні, 27 січня, під час пленарного засідання 5-ї чергової сесії Луцької міської ради, повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Зі слів очільника міста, щороку між владою та депутатським корпусом ведуться дискусії про те, як потрібно доглядати за деревами та кущами у Луцьку.

З його слів, коштів, які виділяються із міського бюджету щороку, не вистачає, аби питанням догляду за парками та скверами займалось якесь приватне підприємство.

До прикладу, цього року на догляд за парками та скверами виділили шість з половиною мільйонів.

«На жаль, ми не можемо виділяти більше коштів на ці потреби. А жодне приватне підприємство не хоче працювати за такі гроші», – каже Ігор Поліщук.

Він наголосив, що, до прикладу, косарі, які працюють у КП «Парки та сквери Луцька» отримують заробітну плату у розмірі 8-10 тисяч гривень в сезон.

«А водій трактора взагалі опинився в складних життєвих обставинах, тож він працює за ті гроші, за які не будуть працювати інші трактористи. Ми облаштували для цього чоловіка тимчасове місце проживання на території підприємства, оскільки він не має де жити», – розповів очільник міста.

Водночас, посадовець зауважив, що віднедавна працівники КП «Парки та сквери Луцька» не користуються тачками, тому що для них за кошти з бюджету міста купили електронний трицикл на батареї.

«Нам також хочеться, щоб підприємство не лише використовувало кошти з бюджету а й заробляло їх. Ми будемо до цього рухатися і удосконалювати роботу», – резюмував міський голова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Пропоную Показати IP 27 Січня 2021 12:21
Надати йому службову однокімнатну квартиру (без права приватизації). А то все тільки атошним да атошним і одні великогабаритні , навіть жодної однокімнатної
Wagonwheel Показати IP 27 Січня 2021 18:09
Що це за електронний трицикл на батареї ?? Я такого звіра не знаю.
До Вогонвелл Показати IP 27 Січня 2021 20:25
То тіпа мессершміт-262

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus