USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Луцьку чоловік погрожував працівниці банку гранатою, яку знайшов біля колишнього блокпоста

7 Січня 2023 17:35
Уродженець Маневиччини у приміщенні «Приватбанку», що на проспекті Відродження в Луцьку, на ґрунті неприязних відносин погрожував спеціалістці з обслуговування клієнтів гранатою Ф-1.

Стався інцидент торік 21 вересня близько 16 години. Тримаючи боєприпас у руці, чоловік казав, що підірве його.

Потому, прихопивши гранату з собою, він пішов додому, де його й затримали правоохоронці.

Як вдалося з’ясувати під час розслідування, за кілька днів до того волинянин, перебуваючи поблизу конструкцій, де раніше був розташований блокпост при в`їзді в Луцьк на вул. Рівненській, знайшов 120 патронів та ручну гранату Ф-1 із засобом підриву. Небезпечну знахідку він приніс додому.

Відповідно до висновку експерта, патрони, вилучені під час обшуки, належать до боєприпасів та придатні для стрільби. Також експерт встановив, що корпус оборонної осколкової ручної гранати Ф-1 та засіб підриву відносяться до вибухових пристроїв військового призначення та бойових припасів, придатні до вибуху.

Під час досудового розслідування між прокурором та підозрюваним була укладена угода про визнання винуватості.

Луцький міськрайонний суд затвердив угоду та призначив обвинуваченому три роки в’язниці. Проте замінив реальне покарання на рік іспитового строку.

Мар’яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 7 Січня 2023 17:40
казковий довбойоб))))
H8er Показати IP 7 Січня 2023 18:03
Цікаво хто ж це на блок посту приховав це? І скільки було винесено до того?
Василь Показати IP 7 Січня 2023 18:10
Виявляється,на блокпостах можна скоро буде найти автомат .а може і танк??Забагато щось губиться зброї.А потім вона десь та і вилізе.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus