USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку чоловік розбив голову через обмежувач руху

4 Листопада 2017 15:26
У Луцьку чоловік поважного віку розбив голову, перечепившись через обмежувач руху. Про це повідомляє Департамент муніципальної варти Луцької міської ради.

Подія трапилась надвечір 3 листопада на вулиці Кравчука, 38. Він не помітив стовпчик і натягнутий ланцюг. В результаті чого випав на проїжджу частину вулиці та розсік обличчя.

Першу допомогу йому надали інспектори департаменту муніципальної варти Луцької міської ради, після чого викликали бригаду медиків швидкої допомоги.

Цей випадок вкотре доводить, що незаконно встановлені обмежувачі руху заважають не лише автомобілям швидкої допомоги та рятувальникам, але й громадянам, які пересуваються містом велосипедом чи ногами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Andrew Показати IP 4 Листопада 2017 22:53
Я і вдень перечіплявся за той цеп!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus