USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку дев’ятикласниця 4 гімназії обікрала «Sinsay»

3 Березня 2020 13:44
В обласному центрі Волині дев’ятикласниця гімназії № 4 імені Модеста Левицького обікрала магазин «Sinsay».

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Під час суду встановили, що 12 листопада минулого року неповнолітня обвинувачена, яка є ученицею 9-В класу гімназії № 4 імені Модеста Левицького, перебувала у магазині «Sinsay», що на другому поверсі ТРЦ «ПортСity».

Там вона намагалася викрасти жіночий жакет та штани, однак не зуміла винести речі з магазину, оскільки була зупинена співробітниками магазину з викраденим майном. Відзначимо, що вартість вкраденого одягу становить 873 гривні.

Допитана в судовому засіданні неповнолітня обвинувачена свою вину визнала повністю. У вчиненому щиро розкаювалась, просила суворо не карати та врахувати, що шкоду не завдано, адже викрадене майно відразу повернено.

Суд звільнив її від покарання, однак застосував примусовий захід виховного характеру у виді передачі під нагляд її матері на один рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 4 Березня 2020 01:21
Реклама магазину?
Боб Показати IP 4 Березня 2020 09:15
Ганьба нації! Виросте достойною людиною і законослухняною громадянкою з чіткою позицією та вірою в майбутнє!
Андрій Показати IP 4 Березня 2020 10:23
До чого тут 4 гімназія?
анон Показати IP 4 Березня 2020 11:21
а до 9го класу вона була не під наглядом матері???
віктор Показати IP 4 Березня 2020 13:34
Чому відразу чорнять школу ? Написали б "Донька батька такого-то та матері такої-то". А то школа в усьому винна. Чого ж туди дітей ведете (кореспонденти в тому числі), коли так усе погано ?
Ой Показати IP 4 Березня 2020 16:35
бля, які всі правильні і моральні, типу в нас в Луцьку не керує жлобсько-рагульська мораль, коли куди б не зайшов чи в ті срані "бутікі" так звані ,чи на звичайний базар, в "салони","студії" простигосподи чи звичайну перукарню,що відрізняється тільки назвою та понтами, як зразу вилупиться персонал на рахунок оцінки зовнішнього вигляду в матеріальному еквіваленті, щоб або презирливо кинути "на вас не має розмірів", "в нас стільки багато клієнтів,що все розписано на рік вперед"(таке якось особисто довелось почути колезі від власниці "Гузарі",що в центрі, не перенаправлення до іншого майстра, чи запропонавана хай і віддалена,але дата прийому, а саме "для вас наші двері зачинені, бо ви мабуть не достатньо гарні для нас" - жлобиха((), чи навпаки аж ж..пу будуть лизати. І так скрізь. То що ви хочете від підлітка, для якого це зовнішнє ще мегаважливо, а матеріальних ресурсів недостатньо і не завжди можуть зарадити мати й батько, коли вся громада (суспільство) довбонуті((, і дитина бачить і чує щодня на вулиці, в школі, в громадських місцях зовсім протилежне від того, що може й намагаються і хочуть навчити батьки.
Алекс Показати IP 5 Березня 2020 12:51
Хоча я однозначно засуджую школярку, але вказувати школу, клас дитини - це відстій. Ви краще зразу вказуйте призвіща хабарників чиновників, суддів, правоохоронців, яких ловлять на гарячому і є рішення судів по них , а у ваших матеріалах лише громадянин С. чи Х.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus