USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Луцьку дівчата побилися через випивку, а згодом не поділили хлопця

16 Квітня 2024 21:40
У Луцькому міськрайонному суді зустрілись дві молоді дівчини, які раніше навіть товаришували. Потім вони посварилися через хлопця. І от одного зимового вечора конфлікт через продаж алкоголю перейшов у бійку за цього хлопця. Ймовірна розлучниця отримала від покинутої панянки кулаком у вухо.

Який вирок кривдниця почула у суді – у сюжеті ТРК «Аверс».

Шарпанина через алкоголь у барі переросла у бійку через хлопця. Її учасниці зустрілися у Луцькому міськрайонному суді. На судовому засіданні прокурорка повідомила, що все сталося наприкінці січня після 22 години біля одного з луцьких барів на проспекті Відродження.

«Обвинувачується в тому, що 26 січня близько 22 години, перебуваючи на прилеглій території до закладу на проспекті Відродження, 18, діючи з прямим умислом нанесення тілесних ушкоджень іншій людині, усвідомлюючи значення суспільної небезпеки свої дій, в ході конфлікту, який раптово виник на ґрунті особистих неприязних відносин з потерпілою, умисно взявши лівою рукою за волосся та потягнувши її голову до себе, нанесла удар кулаком правої руки в ділянку лівого вуха потерпілої. Таким чином спричинила останній тілесні ушкодження у вигляді забійних саден лівої вушної мушлі», – поінформувала прокурорка Світлана Недумова.

Як усе було, розповіла і обвинувачена. Конфлікт почався з того, що компанії дівчат не продали алкоголь після 22 години.

«Ми підійшли по глінтвейн, нам не захотіли продавати. Моя подруга почала сваритися з продавчинею в магазині, вони зчепилися. Я на той момент курила на вулиці. Потім я забігла туди і почала відтягувати Мілану від продавчині. Потім у ту бійку вскочила Віка (потерпіла, – ВН) і ми з нею зчепилися. Потерпіла вибігла на вулицю, я вибігла за нею разом з Міланою. Мілана взяла її за волосся, я теж це зробила і вдарила кулаком у вухо», – розповіла обвинувачена Вікторія Галайчук.

Потерпіла прояснила ситуацію: отримала у вухо все-таки через хлопця.

«Раніше у Вікторії був хлопець Артем, в них були якісь свої проблеми, і вони розійшлися. А я просто почала спілкуватися з Артемом. Я вийшла на вулицю, за мною вийшла Мілана і схопилася мене за волосся, я зробила теж саме з метою самозахисту. У цей момент вийшла Вікторія, нагнула мою голову до себе і вдарила кулаком у ліву мушлю», – пригадала події потерпіла Вікторія Калапуц.

Ця історія вразила і суддю.

«Через хлопця? Ну що ж там за хлопець такий. Інтриги, як в кіно», – зауважила суддя Луцького міськрайонного суду Оксана Данелюк.

Позиція прокуратури: обвинувачена має сплатити штраф. Cуддя, вислухавши всіх, постановила, що обвинувачена таки має сплатити штраф 850 грн за нанесення легкого тілесного ушкодження. До слова, потерпіла теж хоче подати на виплату за фізичну та моральну шкоду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
123 Показати IP 16 Квітня 2024 22:05
то таке
Анонім до 123 Показати IP 17 Квітня 2024 10:50
М'яке
Ірина Показати IP 17 Квітня 2024 05:41
Ліву мушлю оцінили в 850 грн. Добре, що в праву не били, було б дорожче
Діагноз Показати IP 17 Квітня 2024 10:32
Значить, та котра била - правша, а якби набрякло праве вухо - то зацідила б з лівої руки. Але тут справа не в руках і вухах, а в головах! А справа в тому, що в тих головах порожньо, а тато з мамою не виховали рідну доцю, через що вони думають тим органом, який чуть нижче живота.
лінивець Показати IP 17 Квітня 2024 22:26
Все почалось з того що їм не продали глінтвейн-дівчата просто хотіли випити,особливо Світлана. Випити продавщиця не дала через що Світлана на неї напала. Потім Віка яка хотіла розборонити продавщицю та Світлану отримала в вухо бо зустрічалась з хлопцем Світлани,тепер Світлана заплатить штраф...Краще б їм продали глінтвейн
Радувець Ларіса Показати IP 18 Квітня 2024 21:14
Хабалки товстопикі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus