USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку для дітей провели турнір з баскетболу 3x3. Фоторепортаж

1 Червня 2022 20:47
У День захисту дітей в Луцьку провели турнір з баскетболу 3х3 для дванадцятирічних та шістнадцятирічних юнаків. Організували змагання Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» спільно з міською радою та міською федерацією баскетболу.

Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода розповіла, що зараз відбувається дуже мало спортивних подій для дітлахів, тому до Дня захисту дітей у Фонді вирішили провести турнір з баскетболу 3x3.
«Гуртки закриті, спортивні секції лише потроху починають відновлювати свою роботу. Ми маємо дбати про фізичне, моральне та психологічне здоров’я дітей. Залучаючи їх до занять різними видами спорту, ми налаштовуємо їх на позитивні ноти. Будь-яка перемога, яку здобувають вони на спортивній арені, може переноситися у життя. Їм легше переживати війну та налаштовуватися на перемогу усієї країни», – наголосила Катерина Шкльода та привітала дітей зі святом, побажавши їм мирного неба та завжди бути захищеними.
Віце-президент баскетбольного клубу «Старий Луцьк» Дмитро Чайковський відзначив, що завдяки Збройним силам України, Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» та міській владі вдалося провести цей турнір з баскетболу.

«Ми вирішили провести турнір, аби хлопці, які постійно тренуються, могли показати свою майстерність. Навіть у цей складний час такі турніри мотивують їх займатися у майбутньому. Зараз дуже важливо вести здоровий спосіб життя. Війна закінчиться нашою перемогою, і кожен з хлопців має розуміти, що потрібно тримати себе в формі», – наголосив Дмитро Чайковський.
У категорії U-16 перше місце посіла команда «Розгром», срібні медалі отримали хлопці з команди «Стефанія», а бронзові нагороди – «Діамант».

Серед команд U-12 золоті медалі переможців здобули хлопці з команди «Байрактар», друге місце посіла команда «Джавелін», третє – «Безпілотник».
Щодо індивідуальних нагород, то у конкурсі майстерності переміг Іван Каліщук, у конкурсі снайперів – Роман Снетюк.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus