USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку двох діток забрали від п’яної матері. Відео

29 Вересня 2017 14:41
Учора, 28 вересня, близько 13 години патрульні отримали повідомлення, що у Луцьку жінка погано доглядає за дітьми і веде аморальний спосіб життя.

Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Луцька.

У квартирі на проспекті Відродження справді перебувало двоє дівчат 7 і 5 років, а також їхня 30-річна мати, яка мала сильні ознаки сп’яніння, що згодом підтвердила перевірка в наркодиспансері – 3,22 проміле.

Помешкання було неохайним, діти – недоглянутими, умови проживання – антисанітарними.

Тож полісмени повідомили про ситуацію працівників ювенальної превенції.

Далі на місце події прибули працівники служби у справах дітей, які забрали доньок від недбайливої матері та передали їх у дитячий притулок, оскільки для цього були всі підстави.

Як повідомили нам у службі у справах дітей Луцької міської ради, діти на сьогоднішній день почуваються добре та адаптувались до умов притулку.

Що ж до матері, то вона з’явилась в орган влади, де їй поставили умову пройти курс лікування в наркологічному диспансері, за цим процесом здійснюватиметься контроль, і лише після цього доньок повернуть.

ПОліцейські звертаються до громадян: якщо Ви спостерігаєте випадки поганого піклування батьків про малолітніх дітей, повідомляйте на службу 102.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
читачка Показати IP 29 Вересня 2017 15:12
Рахую, що таку роботу має проводити ще й дільничий. розмовляти з людьми, виявляти такі випадки. Це ж систематично пиячать такі "батьки"..
Робітник до читачка Показати IP 1 Жовтня 2017 17:48
Якраз дільничний, який недавно працює, і провів роботу, з його подачі соцслужби і заворушились, а до того башляли як матері-одиначці і нікого не перевіряли, а мурло батько там і живе.
Ігор Показати IP 29 Вересня 2017 23:34
ЗА ДЕНЬ АДАПТУВАЛИСЬ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus