USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку гасили пожежу в будівлі

18 Червня 2021 09:51
Пожежа сталася близько 20 години 17 червня в Луцьку.

Про це інформує пресслужба ДСНС Волині.

Так, сталося загорання в цегляній господарській будівлі на вулиці Тарасова. За три хвилини до місця події прибули рятувальники 2-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Луцька. Згодом їм на допомогу прибули рятувальники 25-ої Державної пожежно-рятувальної частини у складі двох відділень.

Горіння локалізували о 20:26, ліквідували – о 20:26. За попередніми даними, до загорання призвело коротке замикання електромережі.

Того ж дня о 00:42 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в цегляному житловому будинку в селі Мокрець Турійської селищної громади. О 01:36 пожежу, що охопила перекриття на площі 7 м кв, поширилася на покрівлю, стіни й хатні речі, ліквідували рятувальники 17-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Турійськ у складі двох відділень, а також працівники місцевих пожежних команд сіл Клюськ та Радовичі. Імовірно, до пожежі призвело необережне поводження з вогнем власника будинку.

О 23:54 до Служби 101 надійшло ще одне повідомлення про пожежу – у селі Широке Мар’янівської селищної громади горів дерев’яний навіс, під яким зберігалися грубі корми. На місці події працювали рятувальники 9-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Горохова та вогнеборці місцевої пожежної охорони селища Мар’янівка. Горіння локалізували о 00:25, ліквідували – о 00:57. Причина пожежі встановлюється.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus