USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

У Нововолинську на ринку горів контейнер, а в Ковелі спалахнула будівля

14 Червня 2022 10:56
Протягом минулої доби рятувальники ліквідували на Волині кілька пожеж.

Про це інформує пресслужба ДСНС Волині.

Вчора о 13:30 у Нововолинську на ринку, що на вулиці Героїв АТО, вогнеборці 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини ліквідували загорання в металевому контейнері. Жертв та постраждалих немає.

Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.
О 16:30 у селі Галина Воля рятувальники 16-ї ДПРЧ смт Стара Вижівка ліквідували загоряння господарської будівлі. Вогнем знищено покрівлю та перекриття на площі 120 м кв, 5 тонн сіна та 2 тонни зерна, пошкоджено стіни на площі 90 м кв.

Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.
О 12:27 надійшло повідомлення про загоряння сухої трави та чагарників на площі 6 га поблизу села Римачі. На гасіння пожежі виїжджали рятувальники 24-о Державного пожежно-рятувального поста села Старовойтове, 10-ї ДПРЧ Любомля та працівники місцевої пожежної команди села Штунь. Загоряння ліквідовано.

О 20:24 у Ковелі на вулиці Незалежності рятувальники 4-ї ДПРЧ ліквідували загорання цегляної будівлі. Жертв та постраждалих немає, причина встановлюється.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus