USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку із сольним концертом виступить репер SKOFKA

19 Жовтня 2023 14:41
У Луцьку з великим сольним концертом виступить відомий український реп-виконавець SKOFKA.

Концерт відбудеться в розважальному центрі «Промінь» 28 жовтня. Початок о 19:00.

Популярність реп-виконавцю SKOFKA, справжнє ім’я якого Володимир Самолюк, принесли пісні «Не забудем і не пробачим» та «Чути гімн». Останній трек став одним із символів повномасштабної війни. Його репер присвятив своєму другові Валентину Коноводову, який загинув, обороняючи Україну від російських окупантів.

У травні 2021 року SKOFKA разом із лідером гурту Kalush Олегом Псюком випустили пісню «Додому», яка потрапила в тренди YouTube.

SKOFKA – артист, треки якого знає кожен українець. Вони є символом боротьби та незламності у найстрашніші часи, які переживає наша країна. Наразі SKOFKA розпочинає свій великий всеукраїнський тур, де у кожному з 24 міст об’єднає музику та непохитну віру у перемогу. Його пісні слухають у різних куточках країни, зокрема й наші військові на фронті.

SKOFKA запрошує тебе на свої виступи, аби в унісон заспівати пісні, які точно є в твоєму серці: «Чути гімн», «Додому», «Не забудем і не пробачим» та багато інших.

Квитки на концерт можна придбати в касах РЦ «Промінь», Волинського облмуздрамтеатру та на сайті Karabas.com.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вікторія Показати IP 19 Жовтня 2023 16:36
У артистів бронь?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus