USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку хлопчик розбив голову, впавши з самокату. Фото

12 Червня 2017 20:53
Хлопчик, віком близько 5 років, на території Сітіпарку, що поблизу Ring Dj Café, зачепився об елемент зливної каналізації та впав, травмувавши голову.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповіли очевидці події.

З їх слів, хлопчик живе в будинку, що поруч з парком. Катаючись самокатом, він зачепився за елемент зливної каналізації та впав. В результаті – сильно травмував голову. Наразі медики надають першу допомогу постраждалому.

Заступник міського голови Костянтин Петрочук, який бачив подію на власні очі, розповів, що хлопчик спускався з гірки і впав, наїхавши на горбок з асфальту на стику зі зливною каналізацією.

«Він лобом вдарився в той горб. Дітки побігли за мамою, ми перемотали голову, як змогли, дочекались приїзду швидкої. Далі лікарі йому надавали допомогу», - прокоментував депутат.

Очевидці події кажуть, що батькам слід краще слідкувати за дозвіллям своїх дітей та забезпечувати їх елементами захисту для катання – наколінниками та шоломами, як це практикують в Європі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
УкрАвтоДор Показати IP 12 Червня 2017 21:22
понакупляють різного китайського хламу, діти як СИНІ КИТИ на них ганяють! Дивитись за ними значить треба! Скоро будуть статті від поранень і недайбог каліцтв від спінерів!? :)
Анонім Показати IP 12 Червня 2017 21:51
а ще за кордоном облаштовують спеціальні майданчики для таких розваг.
Колишній екстремал до Анонім Показати IP 12 Червня 2017 23:15
Ти ..діот?? В сіті парку є достатньо місця для катання... а бруківк це ніяк не є таким місцем! Батькам треба краще слідкувати за дітьми.
Анонім до Колишній екстремал Показати IP 13 Червня 2017 12:59
на Кравчука, Зацепи,Конякіна і прилеглих вулицях,зовсім нема місця,де дітям кататися на роликах чи самокатах, діти їздять де прийдеться між автівками, хоча цей район тепер став густонаселений, можна сказати навіть перенаселений, завдяки тому,що при владі у нас вже 25 років одні бариги,яких зовсім не цікавить комфорт жителів нашого міста, а тільки власний карман - чим більше багатоповерхівок втулять - тим більше бабла собі в карман покладуть. Дивно,що люди мовчать, адже такими "забудовами" здешевлюють квартири,які були куплені раніше і не за малі гроші.
волинянка до Анонім Показати IP 13 Червня 2017 18:31
На Кравчука є сквер за ЗАГСом..
Сергій Показати IP 13 Червня 2017 00:42
Все правильно сказано - шолом на голові має бути обов'язково! Бажаю малому швидше одужати.
Лучанин Показати IP 13 Червня 2017 01:37
В мене таке враження що всі чинуші відразу дорослими народилися. Хоча є варіант, що вони всі не місцеві, а з села, тому міста не знають. Так, в місті асфальт, а не земля з травою. В мене завжди коліна були побиті та лікті, але нікому навіть в голову не могло прийти щоб забороняти гуляти. Ви собі уявляєте що буде якщо батьки дійсно не будуть дітей самих на вулицю випускати? По-перше діти голодними будуть і в грязюці жити, бо не буде коли їсти наварити та прибрати, а по-друге вони ніколи не зможуть з однолітками спілкуватися, та й не тільки з однолітками, бо завжди будуть під опікою. А проблема тут лише одна - треба місця де гуляють діти робити якісніше - асфальт має бути пологим без горбів.
Очевидець Показати IP 13 Червня 2017 07:23
На території сітіпарку є скейтпарк і є велодоріжки. Але попри халатність батьків і неконтрольованість дітей, вони, на жаль, катались по проїжджій частині для автомобілів і хлопчик в'їхав в пішохідний перехід - лежачий поліцейський. Таке враження, що батькам часто взагалі всеодно, чим займаються їх діти, тим більше такі маленькі..
Торі Показати IP 13 Червня 2017 09:45
А як на мене, то ця подія є не настільки важливою, щоб про неї писати в новинах. Кожен день діти падають, бо це діти! І робити з цього супер новину, якось нерозумно. Справді, себе згадайте в дитячому віці.
ОЛЕГ Показати IP 13 Червня 2017 10:13
Вчора в нашому дворі діти м"ячем розбили носа один одному і це чомусь не повало в новини ?! ЧОМУ ?? Ще сусід вступив в собаче лайно !! ОЦ СЕНСАЦІЇ !!
Джек Показати IP 13 Червня 2017 19:05
Кому цей брєд нада? Я сьогодні пальця порізав-зробимо статтю?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus