USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку хлопець повісився через борги, – ЗМІ

6 Грудня 2018 18:44
Хлопець із села у Рожищенському районі, який цього року закінчив медколедж, повісився на зйомній квартирі у Луцьку.

Про це повідомляє Вісник.

Далі подаємо текст без змін:

"Колина мама померла, коли він був зовсім малий. Вона їхала велосипедом, як раптом відчула себе погано. Ще встигла людям повідомити адресу, бо вдома був сам син. Хлопчик якийсь час проживав з батьком, та пізніше його забрала на виховання тітка, мамина сестра. Так він переїхав з іншої області на Волинь. Мав у новій сім’ї тепло, увагу, опіку і любов. Душі у ньому не чула бабуся. Після закінчення сільської школи вступив у медичний коледж, цьогоріч став його випускником.

У навчальному закладі згадують, наскільки доброю і світлою дитиною був Коля. Неконфліктний, дуже приязний, уважний до інших, співчутливий. Ні з навчанням не мав особливих проблем, ні з однолітками. Був хорошим другом. Те, що його знайшли на квартирі, яку винаймав з товаришами у Луцьку, у петлі, для всіх стало шоком.

Хлопці згадують: коли в той день йшли з дому, Коля був, як завжди, у доброму настрої. Не помічали за ним "щось не те" ні за день, ні за два до трагедії. А коли повернулися на квартиру – завмерли від жаху. Бо друг уже був холодний.

Коли стали шукати причини, які могли б спонукати Колю до відчайдушного кроку, з’ясували, що він мав борги. Хлопець був азартним гравцем. Через це брав кредити, віддавати які не мав чим. У селі запевняють: про проблему родичі знали і намагалися напоумити хлопця, вберегти від подальших ставок, покривали за нього борги.

Коли бабусі повідомили про смерть внука, вона не тямила себе від горя. Дуже важко відходить від пережитого й Миколина тітка. Бо хіба б зараз не виручили дитини, якби хлопець щиро зізнався, що біда?

Похорон був велелюдним. Віддати шану Колі прийшло все село. Свої співчуття родині приїхали висловити й чимало студентів та випускників коледжу, де хлопець навчався. Згадували про нього тільки хороше. Перед зимовим Миколою хлопчині мало виповнитися 20".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Лучанин Показати IP 6 Грудня 2018 19:10
Співчуття рідним. Коли вже позакривають ті казино під прапором спортлото.Су... поліцаї це на вашій совісті, ви все знаєте і нічого не робите
антикоп до Лучанин Показати IP 6 Грудня 2018 20:43
а що тобі диваному писарю заважає кращим зробити світ. знайди ще кількох однодумців тай підіть тай спаліть один чи два таких заклади. не можуть менти закрити,то сам дій!мені особисто начхати на той ігровий бізнес, і на тих хто з нього має зиск.
ангст до антикоп Показати IP 7 Грудня 2018 09:18
А потім через це мати купу проблем? В нас тільки вибрані можуть відкрито нехтувати законом безкарно.
Лучанину Показати IP 6 Грудня 2018 20:10
Вибачте, але поліції тут не винні. Гральниій бізнес у тій чи іншій формі існує у цілому світі, але його жертвами стають тільки ті, хто свідомо робить такий вибір.
Анонім Показати IP 6 Грудня 2018 22:56
Бідна дитина. Співчуття рідним. Якби хтось в цю хвилину був поряд, або ще б трошки протримався хлопець і знайшовся вихід. Може, там було доведення до самогубства?
Гриць Никонюк Показати IP 7 Грудня 2018 00:27
гравці з боргами кінчені люди!
Моряк Показати IP 7 Грудня 2018 07:22
Який ігровий біснес?Ви,дійсно, вважаєте, що саме це була основна причина його відчаю? Якщо б поряд були люди, що змогли його підтримати, він ніколи цього б не зробив. З будь-якої ситуації можна знайти вихід, аби була б підтримка. На жаль, так сталося. До нас повертаються "лихі 90-сті", коли шантажують і переслідують людей, коли стрілялина з вогнепальної зброї на мийці стає уже очікуваною, коли ввечері спокійно вийти на вулицю аж ніяк неможливо. XXI століття!
Та Показати IP 7 Грудня 2018 16:53
позакривати на хрін ті кредитні спілки і інші подібні контори, прижати хвости банкам з тими кредитами і відсотками і порозгромллювати колекторські контори,бо одні затягують солодко в насправді жорстку кабалу, а інші майже буквально все звужують і звужують зашморг, огидними, бичарськими, не прийнятними в цивілізованому світі методами, а правоохоронні системи роблять вигляд , що цього нема. А дитину ту нещасну не судіть, яке там в 19 років ще мислення раціональне і свідомість. Шкода його і всіх їх молодих, ще не загартованих і без імунітету до цього життя такого.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus