USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку хочуть стежити за пасажиропотоком онлайн

29 Січня 2020 09:42
У місті Луцьку просять відкрити дані про пасажиропотік у громадському транспорті.

Відповідну петицію 28 січня зареєстрував Михайло Марчук.

Він вказує, що у зв’язку із запровадженням автоматизованої оплати проїзду необхідно забезпечити відкритий доступ до обліку пасажиропотоку.

Мова, зокрема, про створення сайту з можливістю відображення пасажиропотоку на кожному маршруті в реальному часі, оприлюднення даних щодо кількості пільговиків, які користуються послугами перевізників, забезпечення відображення архіву пасажиропотоку для розуміння потреб у маршрутах.

Михайло Марчук пропонує запровадити облік пасажиропотоку з тролейбусного транспорту з подальшим включенням автобусних маршрутів.

Окрім того, він наголошує на потребі автоматичного завантаження даних без можливості їх редагування окремими перевізниками.

Нагадаємо, аби петицію розглянули, за 15 діб вона має зібрати як мінімум 300 підписів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Всімждунамждун Показати IP 29 Січня 2020 10:26
Де звіт про доходи з порівняльними даними минулорічними від сопливих перевізників, які працювали в збиток.
луцький Показати IP 29 Січня 2020 11:25
Коли вже он-лайн запрацює обіцяний рух автобусів-тролейбусів? А ви ще пасажиропотік хочете... :)
Вікторія Вінник Показати IP 31 Січня 2020 00:55
Від імені правничого об'єднання Legal Support Ukraine просимо творців сайту з функціями відстеження і обліку пасажиропотоку не збирати персоніфіковану інформацію про пасажирів та дотримуватись положень законодавства про захист персональних даних. Якщо є необхідність в обробці тих чи інших особистих даних пасажирів (або користувачів сайту), слід викласти всі умови збору і обробки даних у положенні про конфіденційність - https://legal-support.top/politika-konfidencijnosti/ Подібні відомості та бази даних коштують чимало, тож сподіваємось, що зібрана інформація використовуватиметься виключно за призначенням.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus