USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку кликуни-бігуни із Центрального парку офіційно отримали імена

30 Грудня 2022 18:59
Двоє кликунів, що встановлені в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки в Луцьку, офіційно отримали імена - Хвацькό і Прудкό.

Про це повідомляє Управління туризму та промоції міста Луцької міської ради.

Конкурс на найкращі імена для нових скульптур кликунів оголосили ще 17 лютого, його результати мали бути 5 березня, а 6 березня, в День кликуна, переможець мав отримати подарунок. Але війна внесла свої корективи і подарунок «наздогнав» переможця тільки сьогодні, 30 грудня.

Переможцем став - Арсен Гребенюк.
Нагадаємо, нову скульптуру кликунів розмістили на сходинках, що ведуть до центрального пляжу. На виготовлення двох кликунів, зі слів начальниці міського управління туризму та промоції, витратили майже 50 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Наталія Показати IP 31 Грудня 2022 20:15
Хвацько? Дякувати,що не дурко.Кликунів не принижуйте!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus