USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Луцьку судитимуть чоловіка за пошкодження скульптури кликунів

28 Квітня 2023 09:44
В обласному центрі Волині судитимуть чоловіка за пошкодження скульптур відомих луцьких кликунів, що скоїли в лютому цьогоріч.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Адміністративне правопорушення зафіксували диспетчери відділу «Центр безпеки міста Луцьк» на камерах відеоспостереження, що розташовані в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, 27 лютого 2023 року о 00:43.

Працівниками Луцького районного управління поліції було притягнуто до адміністративної відповідальності громадянина Б. Олександра Мирославовича за вчинення правопорушення передбаченого ст. 173 КУпАП «Дрібне хуліганство».

Читати ще: Луцькі кликуни: неофіційний символ міста та постійний об’єкт вандалізму. Фото

Матеріали направлено в Луцький міськрайонний суд Волинської області для прийняття рішення згідно чинним законодавством.
«Дякуємо працівникам поліції за співпрацю, а порушників та вандалів попереджаємо про відповідальність в разі вчинення правопорушень. Місто завжди стежить за ними й не залишить безкарно жодної незаконної дії», – йдеться в повідомленні.

Днями ми писали, що скульптуру двох кликунів – Хвацька та Прудка, які встановлені на дамбі у Центральному парку Луцька, знову пошкодили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вас Показати IP 28 Квітня 2023 10:28
Дайте я його втоплю в стирю
Життя Показати IP 28 Квітня 2023 15:58
Частина племені, що населяє береги Стиру ще досі напівдике.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus