USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку комунальники чистять берег Сапалаївки

28 Березня 2023 07:43
У Луцьку вздовж річки Сапалаївка чистять берег від зарослів. На ділянці від мосту на вулиці Банкова і до мосту на вулиці Винниченка видалятимуть увесь самосів.

Про це розповів Суспільному майстер комунального підприємства «Парки та сквери» Тарас Обозовський.

Усього видалити планують 49 дерев та 12 кущів.

Зі слів майстра, дрова після прибирання берега відвезуть у комунальне підприємство «Ласка», щепу – у зоопарк.
Роботи планують виконати за три дні, і коштуватимуть вони бюджету міста майже 49 тисяч гривень.

«Ці всі дерева, ці клени, вони всі падають і роблять затори в річці. Минулого року розчистили від вулиці Винниченка за течією, в сторону Івана Франка. В цьому році ці роботи продовжуються», – розповів заступник начальника відділу екології Луцькради Олег Гелета.
«Торік Сапалаївка прибиралася двічі, – каже Олег Галета, – але люди продовжують викидати сміття у річку».
«Люди не міняються, хоча хотілося б, щоб свідомість вже трішки в інше русло спрямовувалася в людей», – зазначив заступник начальника відділу екології.

З потеплінням у Луцьку планують провести загальноміську толоку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучани Показати IP 28 Березня 2023 09:15
На другому етапі розчистки берегів Сапалаївки, особливо навпроти ЖКП №3 і експертно-криміналістичного центру, позносьте весь шанхай вздовж берегів, самовільну забудову, туалети у прибережній смузі, труби каналізації, якими скидають без очистки стоки у річку, демонтуйте самовільно встановлені поперечні огорожі, відкрийте лучанам можливість вільно пересуватися містом ! Бо кожен городив, як хотів, як вмів і як бачив у своїх відомчих шкурних інтересах ! Вишліть на місце муніціпалів, екологів, комунальників - нехай обстежать, складуть постанови, притягнуть до відповідальності тих здичавілих "хазяїв міста", які окрім як своїх шкурних інтересів з інтересами міської громади не рахуються ! Чекаємо на принципову позицію влади !
не к лучанин до Лучани Показати IP 28 Березня 2023 16:20
Для цього всього потрібно зареєструвати петицію на сайті міькради.тоді можлмво хтось і зверне увагу! А так -це побажання до самого себе.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus