USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку матір з донькою покусав пес, їх госпіталізували

31 Травня 2023 20:59
У Луцьку на вулиці Крилова пес покусав лучанку з донькою.

Про це повідомили у патрульній поліції Волині.

Інспектори Анатолій Ліснічук та Орест Романчук негайно вирушили на вулицю Крилова. На місці був заявник, який розповів, що коли проходив повз будинку, то почув за парканом крик жінки та гавкіт собаки. Коли ж заглянув до подвір’я – побачив громадянку в плямах крові.

Поліцейські увійшли до двору потерпілої й з’ясували, що її пес покусав дочку. Та коли жінка намагалася зарадити лиху й відтягнути тварину, щоб прив’язати, вівчарка кинулася й на неї. Жінка отримала кілька укусів та відкритий перелом ноги.

Охоронці правопорядку викликали бригаду медиків, а самі розпочали надавати домедичну допомогу. Жінці з сильною кровотечею наклали турнікет, обом обробили рани. Карета медиків доправила матір з донькою до лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 1 Червня 2023 08:02
Мораль - собаки - небезпечні тварини і відношення має бути відповідне і відповідальне
ветфельдшер Показати IP 1 Червня 2023 11:23
Моя мама завжди казала: собака повинен бути прив*язаний, годівля - один раз на добу, щоб був сердитий і голосно гавкав. Я не уявляю, як тримати такого бика, як вівчарка, в квартирі?! Самовбивство! І ніхто мене в іншому не переконає. Коли росли діти, я тримав маленького пікінеса. Скільки його не купай, скільки не розчісуй, він смердить собакою і линяє цілий рік. Сморід!!! Килими вивіз на дачу, а згодом - в смітник. Можна тримати лише тим, хто не хоче чи не може мати дітей - чоловікам з пустими яйцями - бовтунами (треба ж на когось перекласти свою "любов"). А в сім*ї з маленькими дітьми?.. Блохи, кліщі, глисти, небезпека бути покусаному чи порваному на шматки. Заради чого така жертва?
Саша Показати IP 1 Червня 2023 15:10
Якщо приручив собаку, обов'язково треба вакцинувати від сказу. Це вбереже від таких випадків. 14 років прожила в мене вівчарка і в квартирі і в дворі, але не прив'язували і ніколи проблем не було, багато дітей приходило і свої діти бавились з нею, просто собаці виховання треба дати, дресирувати. Взагалі вівчарки дуже розумні. Швидкого одужання матері і динтині.
ветфельдшер до Саша Показати IP 1 Червня 2023 19:44
Прививка і агресія собаки не мають жодного зв*язку і залежності. Прививка лише на 99% гарантує, що сказ при укусі не буде переданий жертві. Агресія наших "менших друзів" залежить від інших факторів. Читайте "собачу" літературу.
Здоровий глузд до Саша Показати IP 2 Червня 2023 12:40
Вважаю себе собачником з досвідом і хочу зауважити, що вівчарки (як правило) розумні, але, як і люди, бувають зовсім різними - холерики за характером - не рідкість. До того ж собаки хворіють майже тими ж хворобами, що і всі ссавці (психічні розлади , наприклад).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus