USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку медсестра продавала наркотики

26 Вересня 2019 17:02
У Луцьку 57-річна жінка, яка працює медсестрою, продавала канабіс, повідомляє пресслужба прокуратури Волині.

Жінка, яка працює молодшою медсестрою в одному з лікувальних закладів Луцька, упродовж червня-вересня 2019 року двічі збувала громадянину канабіс (узагальнена назва, що об'єднує низку психотропних продуктів, одержуваних з частин квітучих рослин роду коноплі).

Цей же особливо небезпечний наркотичний засіб виявили та вилучили в неї за місцем проживання правоохоронці у ході проведення обшуку в оселі 24 вересня цього року.

Чоловік же у серпні-вересні 2019 року двічі збував охочим незаконно придбані ним таблетки з вмістом наркотичного засобу – метадону – і був затриманий на місці злочину також 24 вересня.

Обом їм повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті цих наркотичних засобів (кримінальні правопорушення, передбачені ст. 307 КК України).

Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів. Зауважимо, що за вчинення таких злочинів Кримінальним кодексом України передбачено покарання аж до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus