USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Донбасі бойовики обстріляли медиків: загинула 23-річна медсестра

21 Лютого 2018 13:16
На Донбасі проросійські бойовики обстріляли українських військових, які надавали медичну допомогу цивільним. Одна з медиків загинула.

Про це повідомляє у Facebook прес-служба 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади.

"Вчора, під час надання цивільному населенню медичної допомоги, були обстріляні наші медики. Загинула наша сестра – медик, військовослужбовець і людина з великим серцем – Сабіна. Ще одного військовослужбовця поранено", - йдеться у повідомленні.

Інформацію про загибель 23-річної Сабіни Галицької розмістила також Ємільчинська селищна рада, звідки була родом медсестра.

"Учора, 20 лютого загинула на Луганщині старша медична сестра медичної роти 128 гірсько-штурмової бригади Сабіна Галицька - жителька с. Бастової Рудні (1994 року народження). Сабіна Станіславівна служила в ЗСУ за контрактом із квітня 2016 року", - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus