USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку молодь під час акції «Обійми та заспівай» збирала гроші на ЗСУ

8 Квітня 2022 14:32
Що може розрадити людей у такий непростий час? Правильно, обійми! А ще пісні під гітару та хороший настрій. Саме таку акцію провела активна молодь у центрі Луцька. Головна мета – збір коштів для допомоги ЗСУ. За перші три дні вдалося зібрати майже 14 тисяч гривень.

Кожен охочий може долучитися до їхньої великої родини та підтримати наших захисників та захисниць. Для цього достатньо приєднатися у Телеграм-канал «Єдні». Далі потрібно обрати роль у групі – і готово. А також можна підписатися на оновлення в Інстаграмі.
Що це за акція?

«Ця акція створена Сержиком Файним для того, щоб об’єднати наш народ і показати нашу єдність. Але зі звичайного плаката ми розширили свою діяльність. Ми граємо і співаємо пісні, малюємо з дітками малюнки для воїнів і продаємо ляльки-мотанки, збираючи гроші на ЗСУ. Разом ми – сила, допомагали і будемо допомагати тим, хто нас захищає», – каже організаторка Любов Крошка.
А ось що говорять про цю акцію учасники.

«Як тільки я дізналася про ідею проєкту «Обійми та заспівай» в мене виникли сумніви щодо того, як реагуватимуть люди на плакати. У вуличних музикантах я була впевнена – у нас вони дуже популярні. А плакати викликали сумніви. Але коли ми вперше вийшли з ними на вулицю, я була приємно вражена. Відгуки звичайних перехожих були настільки позитивні, що вони заряджали мене! Це змотивувало робити більше і більше. До нас підходили люди і дякували за те, що ми робимо. Дітки з радістю бігли малювати малюночки для наших захисників. Звичайні перехожі раді були обійняти кожного. До нас підходили люди і залишалися, щоб насолодитися музикою! Особисто для мене цей проєкт вніс трішки яскравих фарб у сірі дні. Я знайшла можливість допомогти прискорити наш шлях до перемоги!» – каже одна з учасниць акції Уляна.
«Уже три роки я не живу в Луцьку, бо навчаюсь в Києві. Проте я завжди любила рідне місто, хоча за цей час встигла підзабути за що саме. Цей проєкт нагадав мені, чим мене так притягує мій дім: яскраві і творчі люди, які хочуть допомагати, про мене, – візитівка нашого міста. Кожна пісня, кожні обійми та кожна посмішка дають мені віру в краще, я знаю, що поки в Україні є такі люди – ми непереможні!» – додає ще одна учасниця Ірина.
«Дуже рада, що я маю можливість приймати учать в цій акції, і бути серед людей, які всім своїм серцем хочуть допомогти Україні!» – ділиться Лілія.

«Як оператор події, я бачив багато та під різними ракурсами, і побачив я любов, посмішки, віру та тепло. А враження – не передати», – розповідає Віктор.
Також учасники акції побували на нещодавньому проєкті «Драбина» від ФРІ Луцьк. Індивідуально та колективно вони показали, що можуть підняти бойових дух українців.
Зарядитися позитивною енергією, подарувати хороший настрій та допомогти – це все про «Єдних». Як тільки пригріє сонечко, ви знову зможете побачити їх у центрі міста (вул. Лесі Українки), а допоки зігрійтесь підбіркою фото.

Христина КРОТ

Фото Олександри СТОЦЬКОЇ та Юрія ЄВТУШКА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus