USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку мотоцикліст, який збив пішохода на Конякіна, уникнув покарання

6 Травня 2020 08:45
В обласному центрі Волині мотоцикліст, який збив пішохода на вулиці Конякіна, уникнув кримінальної відповідальності.

Про це йдеться в ухвалі Луцького міськрайонного суду Волинської області.

У ході досудового розслідування встановлено, що 7 березня обвинувачений, керуючи мотоциклом«Suzuki GSX600F», рухався по вулиці Конякіна у напрямку вулиці Карбишева зі швидкістю близько 30 км/год. Поблизу будинку №12а перед переходом зупинився BMW, надаючи перевагу в русі пішоходам. Натомість обвинувачений не зменшив швидкість руху, в результаті чого допустив наїзд на пішохода, який здійснював перехід проїжджої частини дороги по нерегульованому пішохідному переходу.

Обвинувачений беззаперечно визнав себе винним у вчиненні кримінального правопорушення. Він щиро розкаявся у вчиненому та відшкодував завдану потерпілому шкоду та витрати закладу охорони здоров`я.

В судовому засіданні представник потерпілого заявила клопотання про звільнення обвинуваченого від кримінальної відповідальності та закриття кримінального провадження, в зв`язку з його примиренням з потерпілим, оскільки збитки повністю відшкодовані, обвинувачений щиро розкаявся у вчиненому, активно сприяв розкриттю злочину.

Відтак, суд закрив кримінальне провадження та звільнив обвинуваченого від кримінальної відповідальності.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus