USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку на 50 % зменшилась кількість злочинів неповнолітніх

21 Вересня 2018 13:20
Про результати діяльності місцевої прокуратури на території Луцька за І півріччя 2018 року говорили 21 вересня на засіданні постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Прокурор Луцької місцевої прокуратури Артур Томашевський розповів, що за шість місяців 2018 року кількість правопорушень суттєво зменшилась.

«Зменшилась кількість злочинів проти життя, на 4 % зменшилась кількість злочинів щодо власності – квартирні крадіжки, на 32 % зменшилися випадки із шахрайством, на 50 відсотків зменшилась кількість злочинів неповнолітніх», - зауважив прокурор.

Чоловік додав, що у 43 випадках направлялись до суду справи щодо шахрайство і заволодіння чужим майном.

Однак збільшилась на 6 % кількість злочинів в стані алкогольного спянінння.

Загалом від громадян з початку року надійшло 589 звернень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Степан (Крымчанин) Показати IP 21 Вересня 2018 14:02
Зменьшилась кількість злочинів неповнолітніх. Цілком природно, бо зменьшилась кількість саміх неповнолітніх, особливо віком 17-18 років (сама криміногенна категорія) -батьки ховають від армії Це особдиво помітно в містах, де у людей більше можливостей. В арміі служать в основному з села.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus