USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.00
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку на Конякіна встановлять 246 сучасних LED-світильників

11 Листопада 2020 21:16
У рамках проєкту «Покращення безпеки транскордонної дорожньої інфраструктури Хелма і Луцька», що співфінансується з коштів Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020, тривають роботи з удосконалення інфраструктури дорожнього руху та підвищення рівня безпеки лучан.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Наразі реконструкції зазнали мережі зовнішнього освітлення на вулиці Конякіна. Проєктом тут передбачена заміна застарілих та частково непрацюючих, натрієвих світильників на сучасні LED-типу, загальною кількістю 246 штук. Усі замінені світильники будуть обладнані регуляторами потужності, що дасть змогу ефективно керувати яскравістю освітлення залежно від часу доби. Окрім того, в замінених LED-лампах будуть встановлені блоки захисту від перенапруги енергомережі, у тому числі - від потрапляння блискавки. Роботи планується завершити до кінця листопада 2020 року.
Загальна вартість робіт становить 2 млн 400 тис. грн, з яких грантових коштів - 2 млн 160 тис. грн.
Нагадаємо, що проєкт «Покращення безпеки транскордонної дорожньої інфраструктури Хелма і Луцька» спільно реалізується виконавчим комітетом Луцької міської ради та Адміністрацією міста Хелм (Республіка Польща). Загальний бюджет проєкту - 2 415,7 тис. євро, з яких 772,4 тис. євро припадає на заходи у Луцьку.

У рамках проєкту вже були завершені роботи з реконструкції мереж зовнішнього освітлення та проведено капітальний ремонт вулиці Рівненської (від вулиці Задворецька до вулиці Купріна), а також - виконано значну частину робіт з капітального ремонту світлофорних об'єктів у місті Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus