USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку на маршрутах №11, №32 та №14 встановлять валідатори

13 Грудня 2019 16:33
До Луцької міської ради надійшли три заяви від перевізників про надання тимчасового дозволу на перевезення до оголошення конкурсу. Так, з відповідними заявами до міської влади звернулися перевізники, які хочуть працювати на маршрутах №32, 11 та 14.

Про це стало відомо під час позачергового засідання виконавчого комітету Луцької міськради сьогодні, 13 грудня.

Зі слів виконувача повноважень Луцького міського голови Григорія Пустовіта, попри те, що був спротив з боку перевізників, адже не всі маршрутники забажали долучитися до цього процесу, перші дні роботи з валідаторами показали позитивну динаміку.

«Тому деякі перевізники, побачивши це, погодилися встановити валідатори в своїх транспортних засобів», - зазначив посадовець.

Як пояснив начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов, до міськради надійшли три заяви від перевізників – щоб дати тимчасовий дозвіл на проведення конкурсу на маршруті №32, 11 та 14.

«Перевізник, який хоче їздити на маршруті №32, і раніше на ньому їздив, проте встановлювати валідатори відмовився. А тепер ось передумав і погодився. Ще дві надійшли від перевізників Кашуби і Михайлюка. Вони хочуть працювати на маршрутах №11 та 14, а також підписати відповідну угоду на встановлення обладнання АСОП у своїх транспортних засобах. Тому звертаюсь до вас із проханням видати їм тимчасові дозволи на перевезення до оголошення конкурсу», - звернувся головний транспортник Луцька до членів виконкому.

Разом із тим, він зазначив, що раніше перевізники Кашуба та Михайлюк працювали на маршрутах №25 та 28 від Луцького підприємства електротранспорту.

Члени виконкому усі звернення підтримали, тож незабаром маршрутні таксі під номером 11 та 14 вийдуть на рейс.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Олександр Показати IP 13 Грудня 2019 18:16
Все це добре.. Виходять на маршрути маршрутки які відмовились виходити.. ставлять валідатори.. Але.. Я їхав з ранку в 31 маршрутці з котра була переповнена людьми до країв.. Валідатор знаходиться тільки на передніх дверях.. Водій впускає на передні і на задні двері.. Може хтось пояснить як,і яким чином тим хто зайшли на задні двері пропхнутися через переповнений автобус(а багато їхало з дітьми і людей похилого віку) щоб відмітити карточку на валідаторі ???
Вася до Олександр Показати IP 13 Грудня 2019 19:23
Буде налагоджено, без ажіотажу - вхід на передні, вихід - на задні. Треба лише трохи зачекати і звикнути до нового порядку. Коли вводили посадку - висадку лише на зупинках теж крику було багато....
Олександр до Вася Показати IP 13 Грудня 2019 21:56
Добре,давайте і тут попробуємо мислити логічно... Людина заходить на передні двері переповненої маршрутки,відмічає квиток і зависнувши та тримаючись за що попало їде до потрібної їй зупинки(ну як за звичай ми їздимо на роботу і з роботи).. Перед зупинкою нажимає кнопку, маршрутка зупиняється, і вона через весь переповнений автобус(тому що вихід буде тільки на задні двері) через весь переповнений салон пхається по ногах і сумках котрі стоять на проході на вихід на задні двері... Ну якщо в цьому ви бачите новий порядок то я нажаль бачу тільки протилежне.
Вася до Олександр Показати IP 14 Грудня 2019 09:37
Ви коли небудь виїжджали в інші міста? Для прикладу, а Одесі оплата при виході, вихід на передні двері. Зупинився, відкрив передні, люди вийшли - відкрив задні. В години пік оплату передають, випускає через всі двері. Звичайно, є зайці, але це все не настільки критично. У наших умовах, буде більше машин на маршруті - буде менше проблем. В транспорті більшої місткості доцільно ставити валідатори на всі двері, в маломірних - недоцільно (мабуть ІМХО)
1+1=1 Показати IP 13 Грудня 2019 20:44
Вангую, наступний крок буде по встановленню девайса на кожні двері. Все повториться один в один, буде назначений термін і заборона на виїзд, потім термін буде продовжено... Одного не можу зрозуміти, в троліка 3-є дверей і відповідно три валідатора. В маршрутці двоє дверей а валідатор один. Де логіка?
Вишковець Показати IP 13 Грудня 2019 23:28
У перевізника Кашуба працюють хороші водії чесні та доброзичливі, саме ті які їздили на Вишків

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus