USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку на меморіалі хочуть спорудити пам’ятник українським ветеранам ВДВ

29 Липня 2019 11:25
В обласному центрі Волині на меморіал «Вічна слава» хочуть спорудити пам’ятник українським ветеранам ВДВ, зокрема на це просять виділити 30 тисяч гривень з міського бюджету.

Про це йшлося 29 липня під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Як розповіла директорка департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова, до міської ради звернулася громадська організація, яка хоче спорудити на меморіальному комплексі «Вічна слава».

З її слів, громадська організація вже витратила на пам’ятник 60-70 тисяч, тож вони просять виділити 30 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Пропоную Показати IP 29 Липня 2019 22:09
і окремо встановити памятник чи памятний знак ,почесному жителю області, герою України,повному кавалеру державних нагород, кавалеру ордена почесного легіоу Франції,кавалеру меча від британської королеви,кіборгу моделі 12514,генерал-майору Ковальчук А.Т. А зараз Міша пішов в народні депутати то можливо і командувача ДШВ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus