USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У багатоповерхівці у Луцьку – задимлення, на місці працюють три пожежні

20 Травня 2019 17:01
Задимлення трапилося в багатоквартирному будинку на проспекті Молоді, 10, у Луцьку. Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці. З їхніх слів, на місці працює дві пожежні машини.

З балкону на четвертому поверсі йде дим. Чути запах паленої проводки. Мешканці будинку повиходили на вулицю. Люди кажуть, що на поверсі стільки диму, що немає чим дихати.

Згідно з попередньою інформацією, задимлення трапилося у електрощитовій.

За станом на 17.00 на місце приїхала ще одна пожежна машина. Працювала карета швидкої. На щастя, постраждалих не було.

Зі слів голови ОСББ, депутата міськради Петра Бойка, задимлення трапилося в щитовій, де раніше були кабелі від інтернет-провайдера Укртелеком, нині там розміщені Дата груп, Укртелеком та інші. Голова ОСББ додав, що будуть встановлювати, що саме стало причиної пожежі.

Задимлення ліквідували. Дим на поверсі рятувальники "прибивали" водою із пожежного рукава.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus