USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку на перехресті зіткнулися Renault та велосипедист. Відео моменту ДТП

28 Травня 2023 13:56
У Луцьку на перехресті вулиць Ветеранів та В’ячеслава Чорновола камери відеоспостереження «Безпечного міста Луцьк» зафіксували ДТП за участю велосипедиста та автомобіля марки «Renault», д.н.з. BC0810PK.

Відео опублікував Департамент муніципальної варти Луцької міськради.

На місці події працював екіпаж поліції, що зафіксував обставини аварії, а також швидка, яка надала першу медичну допомогу постраждалому.

Диспетчером відділу «Центр безпеки міста Луцьк» оперативно було надано відеоматеріали для повного та об’єктивного дослідження вказаної ситуації працівникам поліції.

Читати ще: У Луцьку водій з Рівненщини збив велосипедиста, він у лікарні. Деталі ДТП

У департаменті додають, велосипедист, що рухається проїзною частиною, є повноправним учасником дорожнього руху. Він, відповідно, зобов’язаний знати й дотримуватися Правил дорожнього руху. Велосипедист може здійснювати будь-які маневри, не заборонені Правилами. Маневри на проїзній частині мають бути передбачуваними й зрозумілими іншими учасниками дорожнього руху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 28 Травня 2023 15:48
А до чого ту це: "У департаменті додають, велосипедист, що рухається ... Маневри на проїзній частині мають бути передбачуваними й зрозумілими іншими учасниками дорожнього руху."? З відео видно що велосипедист згідно ПДР рухався головною дорогою, водій автомобіля мав його пропустити. Цікавить в якому стані був водій авто якщо велосипед "під його носом" не змусив його зупинитися. Таке враження що посвідчення вже навіть не купляють а просто сідають за кермо.
Андрій до Лучанин Показати IP 28 Травня 2023 17:36
А ви бачили які ще закони хочуть приняти стосовно правил і здачі на права перездача через кожні 5-10-15 років, здавати 3-4 рази різні екзамени ініціюючи це тим що ми рухаємося в європу і треба такі закони враховуючи це все і ці всі закони і нашу систему, куплених прав офіційних навіть буде ще більше з їхніми законами і повною неможливістю здати буде на права самостійно, вони все роблять для того щоб права в них просто купляли бо це великий бізнес на продажі прав і на реєстрації авто, замість того аби наводити лад з правилами і транспортними розвязками вони будуть наводити порядок роблячи драконівські закони , такого буде ще більше якщо будуть такі дії влади, Єдине, що врегулює ситуацію це щоб авто в місті могли собі дозволити не всі а ті хто вже щось заробив і в свідомому віці інакше кожне друге чудо за 3-5 тисяч долларів купить відро і буде отак їздити
Рекс Показати IP 28 Травня 2023 18:41
Реануліст пер як на танку. Незрозуміло куди воно сунуло виїзджаючи на головну, по ППД мав пропустити навіть собак і горобців а для чого приліпили "зрозумілі та передбачувані" маневри велосипедиста. Це така відмазка?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus