USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку на підприємстві виявили крадія, який заснув у шафі

16 Січня 2021 13:16
У Луцьку у приміщенні одного з підприємств на вулиці Рівненській вранці 16 січня виявили чоловіка, який туди незаконно проник.

Про це повідомляє ВолиньPost.

Чоловік вибив вікно та проник до шафи, де його сплячим і виявили працівники підприємства, які спочатку відчули лихе через запах так званого «перегару».

Вочевидь, він потрапив до приміщення вночі.

У секторі комунікації поліції Волині підтвердили такий факт.

Розповіли, що зловмисник розбив вікно, виламав двері та проник у приміщення підприємства. Всередині його виявили разом із речами, які він звідти намагався викрасти, та повідомили про це у поліцію. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 15 (замах), частиною 3 статті 185 (крадіжка з проникненням у приміщення) ККУ. Вирішується питання про затримання його за статтею 208 КПК України та оголошення підозри.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Цікаво Показати IP 16 Січня 2021 15:56
Який в нас класний підхід до всього. Якщо хтось когось вбив на очах у свідків, під камери то він герой і ні в якому разі не винний поки цього не визнає суд, а якщо бухий заснув в шафі, то звичайно ж злодюга і встановили це на місці без всякого суда - крадій, якщо булочку вкрадеш з голоду щоб вижити (і таке в деяких буває), то можуть і пожиттєве дати мабуть. З кожним днем цікавіше.
Прокурор Показати IP 16 Січня 2021 18:29
Змерз, бідолаха.. До речі, в Німеччині за крадіжку продуктів, щоб поїсти, коли голодний, нікого не посадили і не посадять. Більше того, охорона не має права забрати харчі, коли людина їсть в маркеті. Можуть тільки на другий раз не впустити, якщо захочуть. Закони 1934 року дійсні і дотепер.
t 360 c до Прокурор Показати IP 16 Січня 2021 20:26
То ще Гітлер придумав та в ''майнкамф'' записав

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus