USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку на пішохідному переході авто збило жінку, водій втік з місця пригоди

25 Січня 2021 10:08
У Луцьку на перехресті вулиць Конякіна та Федорова автомобіль збив жінку.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася вчора, 24 січня, близько 12 години.

Водій керуючи невстановленим автомобілем здійснив наїзд на жінку, яка переходила дорогу на пішохідному переході. Жінку з тілесними ушкодженнями було госпіталізовано, а водій втік з місця пригоди.

Інформацію підтвердили у пресслужбі ГУНП у Волинській області, зазначивши, що дійсно до правоохоронних органів надходило повідомлення про те, що 24 січня трапилася ДТП: на перехресті вулиць Конякіна-Федорова авто здійснило наїзд на 47-річну лучанку. Жінку доставили у лікарню, де надали всю необхідну медичну допомогу.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 ККУ. Наразі проводяться всі слідчі дії для встановлення причетного до аварії автомобіля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Камери Показати IP 25 Січня 2021 10:51
"З метою забезпечення безпеки громадян, попередження порушень громадського порядку, забезпечення контролю за безпекою дорожнього руху заплановано встановити ще 62 камери відеоспостереження, 17 з яких − на розпізнавання державних номерних знаків транспортних засобів та 3 «роботизовані» камери". АУ ????? Де це все ?
Петро Показати IP 25 Січня 2021 13:24
Тут завжди виникає безліч складних ситуацій, але ні камер ні світлофора...
Сергій Показати IP 25 Січня 2021 19:13
Світлофор поставте а не камери. І освітлення на переході. Камера життя не врятує.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus