USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку на Рівненській неповнолітній влаштовував розбої, обкрадаючи людей

22 Вересня 2020 20:31
В обласному центрі Волині неповнолітній хлопець здійснював розбої на вулиці Рівненській. Зокрема, злочинець бив чоловіків та відбирав у них цінні речі з грошима.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Так, 8 липня близько 23:30 неповнолітній, перебуваючи поблизу АЗС «Shell» на вулиці Рівненській, напав на чоловіка, вдаривши його в обличчя. Потім він вкрав у потерпілого гаманець, завдавши шкоди на 1050 гривень.

Ще один епізод розбою трапився через п’ять днів поблизу зупинки громадського транспорту «Луцькпластмас», що навпроти будинку №109 на вулиці Рівненській. Неповнолітній вдарив потерпілого по потилиці, а коли той впав, почав добивати ногами. Потім він вкрав в лежачого чоловіка сумку з грошима та документами. Сума вкраденого – 1367 гривень.

Допитаний неповнолітній визнав свою вину по кожному з епізодів. Він зауважив, що відшкодував збитки, розкаявся у вчиненому та попросив вибачення у кожного з потерпілих.

Тож суд спочатку призначив йому покарання у виді чотирьох років та трьох місяців позбавлення волі, змінивши його на умовне на один рік та шість місяців.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Ян Показати IP 22 Вересня 2020 20:40
Звіздєц !
Ахаха Показати IP 22 Вересня 2020 21:33
Да здравствует наш суд, самый гуманный суд в мире!
Анонім Показати IP 22 Вересня 2020 23:06
А чому умовне відпустіть зовсім хай іде вбиває краде і надалі! Один гвалтує і йому грозить від 3 до 5 років а інший попросив вибачення і умовне (жах в якій країні ми живемо! 15 років мінімум і в шахту яку хай працюють на державу!!!
Фу до Анонім Показати IP 23 Вересня 2020 09:21
Я особисто якби зловив би ту діч,то поводив би пі**ном йому по губам і зняв би це на відео!!!!!!!!!!!!!!!!!
Вау Показати IP 23 Вересня 2020 08:23
Справді судову реформу провели зразу видно зміни. Серійних маньяків теж під домашній арешт будем випускати? Цей злочинець небезпечний. Він нападав на людей ззаду бив по голові і робив це вже ж точго не рукою. Коли бьють по голові зазвичай хочуть убити або покалічити. Тобто практично вбивцю випускають на волю попри те, що він є особливо небезпечним ? А якщо він захоче покарати поліцейських які його заарештували? Взагалі вже буде все котиться
Роман Показати IP 23 Вересня 2020 10:07
Його судьба-тюрма, і чим швидше і довше він там буде, тим краще і спокійніше для суспільства ,а на тюрмі люди самі визначатб - хто він і ким буде.
Юра Показати IP 24 Вересня 2020 04:17
Люди!!!! Читайте уважно, неповнолітній!!! Це не йому життя калічити далі, а батьків притягувати до відповідальності... Чого ви самі як звірі? Звідки стільки злості?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus