USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку на Соборності автівка збила п'яного чоловіка

29 Лютого 2020 23:24
ДТП сталася на пізно ввечері на проспекті Соборності.

Так, близько 22.30 на парковці поблизу магазину «Атлант Плюс» автомобіль «Chevrolet Aveo L5» здійснив наїзд на пішохода.

Зі слів водія, постраждалий був у стані алкогольного сп’яніння і біг за трьома людьми, коли його збила машина.

«Я не встиг зреагувати і пхнув його капотом», – розповів водій. Та додав, що він сам викликав на місце події швидку та патрульних.

У постраждалого травмована рука, його госпіталізували.

Після приїзду слідчого з’ясувалось, що ДТП трапилось на пішохідному переході, який знаходиться між тротуарами поблизу «Атлант Плюс». Водій, виїжджаючи з двору, через високу огорожу з туями, яка за пів метра від проїжджої частини дороги, не зміг вчасно побачити, та відреагувати на появу пішохода, який раптово вибіг на пішохідний перехід.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 1 Березня 2020 13:51
Питання до "Волинських новин" - чому коли в дтп попадає хтось із так званої місцевої "еліти", то і номера машин, і фейси замальовані, а коли якийсь простий смертний, то все для всіх крупним планом?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus