USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку на Соборності горіла квартира

28 Травня 2023 14:25
За минулу добу волинські рятувальники ліквідували п’ять пожеж.

Про це повідомляє пресслужба ГУДСНС Волині.

Об 11:49 до служби 101 надійшло повідомлення про пожежу у місті Луцьку. На проспекті Соборності горіла двокімнатна квартира на першому поверсі. На місце пожежі виїзджали рятувальники міської 25 пожежно-рятувальної частини. На гасіння подали 1 водяний ствол. Ліквідували горіння о 12:10. Вогнем знищено диван, речі домашнього вжитку, пошкоджено стіни, меблі. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем.

О 14:54 бійці 10 державно пожежно-рятувальної частини міста Любомль та працівники місцевої пожежної охорони смт Головне ліквідували пожежу в деревʼянаній господарській споруді. Причина пожежі – недолік конструкції печі.

О 16:05 поступив виклик про те, що у селі Новий двір Ковельського району горить скирда пресованих тюків соломи. На місці пожежі працювали вогнеборці 17 державно пожежно-рятувальної частини смт Турійськ разом з місцевою пожежною охороною с. Осьмиговичі. Вогнем знищено 2 т соломи, пошкоджено 2,8 т соломи. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Крім цього, пожежно-рятувальні підрозділи двічі виїжджали на ліквідацію пожеж на відкритих територіях – у Камені-Каширському горіло сміття на площі 0,45 гектара та у смт Любешів виникло загорання сухої трави та чагарників на площі 0,4 гектара. В обох випадках горіння, імовірно, спричинене необережним поводженням з вогнем невстановлених осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus