USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Чоловік курив у ліжку: уночі в Луцьку горіла квартира

12 Жовтня 2023 10:02
Минулої доби у Луцьку рятувальники ліквідували дві пожежі та відчинили двері, за якими перебував чоловік, що потребував медичної допомоги.

Про це повідомили в ГУ ДСНС Волині.

11 жовтня о 12:37 на лінію 101 надійшло повідомлення про те, що на проспекті Соборності в Луцьку за зачиненими дверима в квартирі перебуває чоловік, який не може відчинити двері й потребує медичної допомоги. Працівники чергової варти групи рятувальних робіт провели аварійне відкривання дверей, аби надати доступ медикам.

А близько опівночі трапилася пожежа в квартирі на сьомому поверсі на проспекті Молоді в обласному центрі. Повідомлення про пожежу на лінію 101 надійшло о 23:35. За три хвилини за вказаною адресою прибули рятувальники 25-ї ДПРЧ. З'ясувалося, що у квартирі горів матрац, виділяючи клуби диму.

Рівно опівночі рятувальники ліквідували горіння та провели заходи з димовидалення в будинку.

За попередніми даними, до пожежі призвела необережність під час куріння чоловіка, який проживає в квартирі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus