USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

У Луцьку на Єршова горить трава

11 Квітня 2018 12:39
Загоряння трави сталося на вулиці Єршова в Луцьку.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Зазначається, що пожежа спалахнула близько 11 години. Згідно з інформацією свідків, гасити загоряння виїхали дві пожежні машини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
К.лучанин Показати IP 11 Квітня 2018 12:57
Підпал , ОДНОЗНАЧНО!!! Вночі пройшов дощик, то природнього загоряння тут бути не може . І ЯКА ЦЕ СКОТ*НЯКА ШКОДУ РОБИТЬ? І це робиться зумисне. Покарали б привселюдно цих НЕДОЛЮДЕЙ, то іншим неповадно було робити. Підпал за підпалом у Луцьку відбувається: заповідник Гнідавське болото, камиші у БОГОЛЮБАХ, суха трава на березі Стиру біля Чернич неподалік від помешкання лучан і т.д. Пора цих "невловимих" ско*иняк зловити.
a до К.лучанин Показати IP 11 Квітня 2018 13:58
Достатньо викинутої бутилки з під пива, яку ти і сам коли небуть і денебуть та і кидав в траву, для того, щоб трава загорілась. Ну і + сонце. В штатах за бутилки в лісі по шапке дають навіть.
К.лучанин до a Показати IP 11 Квітня 2018 15:07
НЕ ПЕРЕСМИКУЙ ТА НЕ ЗВОДЬ НАКЛЕПИ , НЕ МАЙ ДУРНОЇ ТАКОЇ ЗВИЧКИ ! Видно одразу твою культуру та виховання. 11-а година ранку , а трава вже горить після дощику в ночі і це від пляшки з -під пива, "розумахо" ? До слова, я пива не вживаю і іншого спиртного теж , так що не мели язиком лишнього.
a до К.лучанин Показати IP 11 Квітня 2018 15:46
це констатація факту. трава від пляшок дійсно може загорітися. мб там поле, тому твій дощик вітру в полі пофіг, висушить за пів години. далі діло техніки, правильний кут сонця, концентрація пучка лучів сонця, трава тліє, вітер дує, трава горить. котику, не кіпішуй, все добре) ти правий у будь якому випадку. щей й пива не пєш. ангел прям. тільки пляшки з під боржомі/кефіру також не кидай.
К.лучанин до a Показати IP 11 Квітня 2018 16:35
Так " ангел прям." - тобі на завидки ! Ти для сонця правильний кут встановлюєш, пучки променів концентруєш на 11-ту годину коли сонце ще не розгарі. Такий "розумний" , що аж страшно. Такі можливі причини загоряння і без тебе давно відомі і коли людської дурі вистачає ( не забувай ) та лекцій не читай " про діло техніки."
a до К.лучанин Показати IP 11 Квітня 2018 17:09
Сьогодні спати не буду, так завидки буду робити) "коли сонце ще не розгарі" купи собі лупу, вийди на вулицю за годину до його заходу, і спробуй підпалити папір) Ти офігеєш))). "та лекцій не читай" а як ще в твою світлу голову донести думку, що гімно трапляється навіть таким чином? В твоєму коментарі біду зробили навмисне, у моєму я пропоную альтернативні неумисні причини відкриваючи тобі очі) Чому ти знаючи про пляшки сліпо почав лити на умисний підпал?
вася до К.лучанин Показати IP 11 Квітня 2018 15:19
то йди лови, якщо "пора ловити", разом і тих хто в парку лавки перевертає злови. тоже мені месник народний і детектив-любитель, вже він знає що точно підпал. капс лок на клавіатурі краще поремонтуй бо щось включається в тебе коли не попадя.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus