USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку не дозволили цілодобово працювати кільком магазинам

24 Січня 2018 15:31
Магазину на проспекті Молоді члени виконкому вирішили не погоджувати цілодобовий режим роботи. Також не зможе працювати цілодобово гастроном «Вишківський» та магазин «Експрес» на бульварі Дружби народів.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 24 січня.

Члени виконкому розглянули проект рішення про режим роботи магазину «Гроно-Маркет» на проспекті Молоді, 21а (підприємець Тетяна Пеньковська). Закладу пропонували погодити цілодобовий режим роботи.

Член виконкому Ігор Алєксєєв зауважив, що магазин розташований у спальному районі, тож він утримається від голосування за цілодобовий режим його роботи, а голосував би за стандартний режим роботи до 23 години.

Начальник управління розвитку підприємництва та реклами Наталія Рибай повідомила, що раніше магазин працював цілодобово та скарг на його роботу не надходило.

Член виконкому Олександр Серватович зазначив, що магазин розташований окремо від будинків, також там знаходиться банкомат, тож він не розуміє, чому не голосують за цілодобову роботу закладу. Попри це, навіть під час повторного голосування лише четверо членів виконкому проголосували за проект рішення.

Також не погодили цілодобовий режим роботи для гастроному «Вишківський» на вулиці Героїв УПА, 8 (ТзОВ «Терція» ЛТД), хоча член виконкому Ігор Муковоз розповідав, що мешканцям мікрорайону для того, щоб купити щось вночі, доведеться у такому разі йти у центр міста.

Не зможе працювати цілодобово і магазин «Експрес» на бульварі Дружби Народів, 2а (підприємець Віталій Рибай). Ігор Алєксєєв запевнив, що жив у мікрорайоні і сам може засвідчити, що відбувається вночі поблизу магазину. Зі слів Наталії Рибай, управління повторно зверталося до правоохоронців і жодних зауважень до роботи закладу за рік не було. Своєю чергою, Ігор Муковоз зазначив, що варто поцікавитися, що саме цей магазин продає після 23 години, коли поряд працює цілодобовий супермаркет. Отже, члени виконкому не підтримали цілодобовий режим роботи магазину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучаин Показати IP 24 Січня 2018 15:41
таких повноважень місцевій владі давати не можна вони якби хтось заніс тоби і роддом закрили на ніч мають бути одинакові права в всіх торгових точок, якщо талкоголь не продаемо то ніхто не продае якщо цукерки чи хліб чому одним можна іншим ні?
Алкаш Показати IP 24 Січня 2018 17:56
Блін «Гроно-Маркет», а де ж я бухло буду вночі купляти?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus