USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку невдовзі відремонтують 50 ліфтів

22 Грудня 2017 13:06
Прискорити ремонт зупинених наразі ліфтів планують у 2018 році: роботи виконуватиме фірма з Рівного, яка вже капітально відремонтувала два ліфти.

Про це йшлося під час пленарного засідання 36-ї сесії Луцької міськради 22 грудня.

Під час обговорення проекту бюджету міста на 2018 рік депутат Микола Романюк поцікавився, чому на ремонт ліфтів виділяють лише мільйон гривень у наступному році. З його слів, у мікрорайоні ЛПЗ зараз зупинені 20 ліфтів і цієї суми може бути недостатньо для ремонту.

Голова фракції «УКРОП» Ігор Поліщук повідомив, що вдалося знайти підприємство, яке ремонтуватиме ліфти у Луцьку. Це ТОВ «Арм-Еко» з Рівного, з яким підписав договір департамент ЖКГ. Протягом двох місяців наступного року підприємство відремонтує приблизно 50 ліфтів. Капремонт двох ліфтів вже завершили. Отже, ремонт ліфтів у місті значно прискориться і якщо цей пункт бюджету потрібно буде дофінансувати, депутати це зроблять.

Зі слів директора департаменту ЖКГ Юрія Крася, наразі у місті на капремонт зупинили 44 ліфти. Перші два відремонтовані ліфти вже прийматимуть в експлуатацію. Наступного року загалом планують відремонтувати приблизно 100 ліфтів, на роботи буде потрібно приблизно 2,5 мільйона. Найбільше фінансове навантаження припадатиме на жовтень-грудень наступного року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ruf Показати IP 22 Грудня 2017 15:57
Ви знущаєтесь???? У мене в під"їзді на 9 поверсі живе інвалід (калясочник)...Це не законне позбавлення волі...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus