USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку – новорічний футзальний турнір серед команд U-9: хто переміг. Фото

28 Грудня 2023 12:30
У Луцьку завершився новорічний турнір з футзалу серед дітей 2015 року народження. На майданчику ОДЮСШ у віковій категорії U-9 грали вісім колективів із Волині та Рівненщини.

Організувала змагання Асоціація футзалу Волині, підтримку надав Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

Новорічний турнір проводять уже другий рік поспіль. У цьогорічному розіграші загалом беруть участь 62 команди з кількох областей країни, які змагаються в семи вікових категоріях.
Читати ще: У Луцьку на різдвяному турнірі змагаються понад 200 дзюдоїстів. Фото

Команди U-9 розділили на дві групи, після чого переможці розігрували медалі, а решта – 5–8 місця. У підсумку третє місце здобув луцький «Любарт», перегравши UFT. Чемпіоном змагань став ФЦ «Ковель», який із рахунком 1:0 здолав ДЮСШ Володимира.

На п’ятому місці – «Волинь», шостий – «Юніор-Мідас», сьомий – «Локомотив», восьмий – Костопіль.
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода зауважила, що спортивні змагання дуже потрібні для розвитку вмінь юних футболістів.

«Цей турнір загалом зібрав аж 62 команди, понад 700 футболістів. Це свідчить про те, що дітям хочеться змагатися та вдосконалюватися. Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» радо долучився до проведення змагань, допомігши з нагородною атрибутикою. Хочемо, щоб у гравців залишився спогад про турнір. Також бажаємо, щоб кожна дитина в Україні відчувала своє справжнє дитинство, була в безпеці та могла займатися улюбленими справами», – зазначила Катерина Шкльода.
Читати ще: Подарунки та веселі старти: у Луцьку – спортивне свято для дітей. Фото

Голова комітету дитячого футзалу АФВ Дмитро Піддубний висловив сподівання, що наступний турнір відбудеться вже в мирній Україні, та закликав команди оплесками подякувати військовим, батькам і тренерам.
Читати ще: У Луцьку понад 100 спортсменів виступили на чемпіонаті зі спортивної акробатики

По завершенню переможці отримали кубки та медалі від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Окремо визначили найкращих гравців у складах команд та найкращих гравців турніру. Найкращим воротарем змагань визнали Артема Титуса («Любарт»), найкращим бомбардиром став Марк Максимюк (ДЮСШ Володимир), а найкращим гравцем – Максим Малиш (ФЦ «Ковель»).

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus