USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку очікують снігопаду. Як готується місто

12 Січня 2021 14:17
Комунальним службам Луцька дали доручення належно підготуватися до снігопаду, який очікують вже цієї середи-четверга.

Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук у фейсбуці.

Як зазначив Ігор Поліщук, у зв‘язку зі значним зниженням температури, що прогнозується в найближчий тиждень (до -23) та очікуваними опадами снігу у середу та четвер, провів нараду щодо підготовки до роботи в умовах низьких температур.

Під час наради було доручено ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» працювати в посиленому режимі та підготуватися до прибирання снігу й посипки доріг міста сумішами від ожеледиці. Також усім житлово-комунальним підприємствам міста працювати в посиленому режимі та підготуватися до очистки тротуарів, пішохідних доріжок та платформ зупинок громадського транспорту.

Крім того, у посиленому режимі працюватиме і «Луцьктепло». Зокрема, підприємство має приготувати котельні до підвищених навантажень та підготуватися до можливих поривів у зв‘язку з навантаженнями на мережі, забезпечити чергування аварійних бригад.

Департаменту соцполітики та терцентру дали вказівку підготувати роботу стаціонарного пункту обігріву з забезпеченням харчування та наявністю теплого одягу для бездомних.

А управління надзвичайних ситуацій міської ради спільно з Луцьким гарнізоном ДСНС попередили про готовність до встановлення мобільних пунктів обігріву.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
! Показати IP 12 Січня 2021 14:36
Коли вже той снігопад ?!?
Лучанин Показати IP 12 Січня 2021 14:49
"підготуватися до можливих поривів у зв‘язку з навантаженнями на мережі" - може вже варто ті мережі почати модернізовувати, а не готуватись до проривів...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus