USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку оновили чергу на державне житло

5 Червня 2019 10:35
На квартирний облік для отримання державного житла у Луцьку взяли 12 громадян. Ще 29 осіб затвердили на квартирному обліку відповідно до рішення житлової комісії військової частини.

Про це йшлося 5 червня під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Члени виконкому вирішили взяти на квартирний облік для отримання державного житла таких осіб, як Гризін Віктор Вячеславович, Кот Юрій Олександрович, Торчинюк Олег Улянович, Грудецький Петро Андрійович, Босак Світлана Анатоліївна, Дубинчук Віталій Васильович, Стоян Вячеслав Сергійович, Гнатюк Олександр Антонович, Войцехівський Валентин Володимирович, Максимчук Дмитро Миколайович, Гриневич Руслан Іванович та Романишин Роман Степанович.

Також, відповідно до рішення житлової комісії військової частини, на квартирний облік взяли наступних осіб: Костіцина Жанна Вячеславівна, Костіцин Віталій Вікторович, Пономаренко Віталій Володимирович, Кузьменко Альберт Васильович, Гордієнко Михайло Валентинович, Вовчемис Григорій Павлович, Філоненко Ігор Вячеславович, Цвіцінський Микола Миколайович, Андрійчук Богдан Михайлович, Мороз Андрій Вікторович, Тішин Сергій Вячеславович, Цепло Володимир Михайлович, Токаренко Сергій Вікторович, Жмакін Костянтин Юрійович, Вовк Анатолій Григорович, Гусаченко Сергій Володимирович, Яценко Костянтин Вікторович, Козлов Роман Сергійович, Івус Олег Валерійович, Мінченко Сергій Олексійович, Турчинський Вадим Васильович, Скоринчук Олег Михайлович, Калита Володимир Володимирович, Висоцький Ігор Миколайович, Смаль Олександр, Фандєєв Андрій Олександрович, Шкільнюк Артем Григорович, Вахняк Віктор Анатолійович, Овсянніков Олег Олександрович.

На облік для отримання соціального житла у першочерговому порядку, своєю чергою, взято Попович Ірину Миколаївну з родиною.

До Програми забезпечення житлом на умовах співфінансування учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни, бійців-добровольців, які брали безпосередньо участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення і захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, а також членів сімей загиблих, зниклих безвісти в результаті участі в антитерористичній операції включено Куртіна Віктора Олеговича, Потапчука Андрія Ростиславовича та Романишина Романа Степановича.

Натомість члени виконавчого комітету вирішили включити в склад сім’ї на отримання державного житла Демчук Галини Данилівни, Вешнякова Андрія Володимировича, Дехтярук Аліни Вячеславівни, Лагоди Лідії Олександрівни.

З дати попереднього перебування на квартирному обліку для отримання державного житла на загальних підставах поновлено Юхимчука Петра Олексійовича, Коробка Сергія Володимировича та Телещук Софію Іванівну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus