USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку патрульні наздогнали п'яного водія, який збив людину і втік

13 Грудня 2023 15:32
Днями патрульні отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на проспекті Соборності у Луцьку. Коли інспектори прибули на місце, то виявили постраждалого чоловіка, який лежав на землі. Однак того, хто здійснив на нього наїзд, вже не було.

Про це повдіомляє патрульна поліція Волині.

Люди, які стали очевидцями автопригоди та скупчилися навколо потерпілого, повідомили, що винуватець автопригоди поїхав з місця події. Щоправда, громадяни встигли запам’ятати характеристики його автомобіля. Тож, переконавшись, що швидка допомога вже їде, патрульні кинулися наздоганяти порушника.

Його виявили вже за декілька хвилин на перехресті проспекту Соборності та вулиці Домни Гордіюк. На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка надалі з’ясовувала всі обставини цієї автопригоди. Наразі відомо, що водій був у стані алкогольного сп’яніння.
Нагадаємо, 12 грудня на автодорозі у селі Доросині трапилася смертельна ДТП. А в селі Рованці по вулиці Об’їзній легковик Honda Accord злетів у кювет.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ага Показати IP 13 Грудня 2023 20:54
Не видно пішоходного переходу, світлофору теж не видно.... Отак воно переходити дорогу де хочеться, і невідомо тверезі там їздять чи пяні
Ага до Ага Показати IP 13 Грудня 2023 21:49
тим в кого беньки залиті завжди нічого не видно! ті ж хто бухі за кермо не сідають і не летять як з х. зірвались все добре помічають!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus