USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку перейменували та дали назви новим вулицям

31 Березня 2023 13:09
У Луцькій міській громаді перейменували вулицю у місті та затвердили назви вулиць у прилеглих селах.

Відповідні рішення прийняли під час засідання 43-ї сесії Луцької міської ради.

На розгляд депутатів винесли питання про перейменування вулиці Хакімова у місті Луцьку. Проєкт рішення передбачав перейменування вулиці на Миколи Кумановського.

Однак Луцький міський голова Ігор Поліщук повідомив, що до міської ради надійшло колективне звернення від жителів вулиці Хакімова про перейменування її на вулицю Дольна, адже це історична назва.

Депутати виступили за те, аби все-таки перейменувати вулицю Хакімова на вулицю Миколи Кумановського, мовляв, звернення надійшло занадто пізно, бо раніше вже відбувалися громадські слухання.

Натомість новим вулиці та провулку в місті дали назву Телевізійна та Телевізійний відповідно.

У селі Боголюби новій вулиці дали назву Веселкова, в смт Рокині з’явиться вулиця Ковельська, у селі Тарасове – вулиця Героїв Майдану, а у Богушівці – вулиця Володимирська.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus