USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

П’яний сантехнік у Луцьку затопив кип’ятком багатоповерхівку, - ЗМІ

6 Жовтня 2017 17:15
В одній із луцьких багатоповерхівок сталася надзвичайна ситуація – через пошкоджені водопровідні труби звідусіль бігла гаряча вода - так, що аж піна йшла.

Випадок стався у п’ятницю, 6 жовтня, у 9-поверхівці за адресою вул. Гордіюк, 45. Про це повідомляє Перший з посиланням на мешканців будинку.

Так, за їх словами цього дня зранку з ЖЕКу прийшов сантехнік, який мав би лише замінити автоматичний розпилювач води. Однак, ремонтуючи одне, майстер пошкодив інше, що й призвело до катастрофи - будинок почало заливати кип’ятком.

Мешканці стверджують, що сантехнік був нетверезий, тож не став самостійно ліквідовувати аварію, а викликав відповідальну за це службу, а сам, спершись на перила сходової клітки, став її чекати.

«Тут вода «шурує» аж до першого поверху, а він собі став і стоїть, чекає. Що ж це такі у нас за спеціалісти, що за півгодини чекання «аварійки» нічого не зробив. А не зробив, бо нічого очевидно не знав: ні як перекрити воду у будинку, ні де вимкнути електрику», - нарікають лучани.

Коли ж приїхали спеціалісти, які перекрили гарячу воду у будинку, то води у квартирах вже не побачили, мокрими були лише під’їзди, сходові клітки та ліфт.

«Але ж коли у нас таке сталося, то всі люди зірвалися з робіт, поприлітали додому та совками вигрібали воду, бо лило так, що аж піна йшла. «Нємєрєно» кубів вийшло за увесь час», - кажуть постраждалі.

Тепер же мешканці багатоповерхівки чекатимуть до понеділка, тоді мають прийти спеціалісти й оцінити наслідки «водяної» аварії та збитки. Наразі у квартирах – мокрі стіни, підлога та меблі, а зі стелі ще капотить. У під’їзді – теж вода, а на перилах – сохнуть доріжки і хідники. Та хто відшкодовуватиме всі зі збитки – наразі невідомо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Мешканець Показати IP 6 Жовтня 2017 18:18
Який ще ЖЕК,будинок обслуговує ТзОЗ "М.Ж.К.".Розпилювач води-це що?
мешканець Показати IP 6 Жовтня 2017 18:57
Думаю в нас ЖКП № 11
Їм Показати IP 6 Жовтня 2017 19:26
Представте собі, що практично у всіх жекаї такі працівники. Тверезими не бачила жодного сантехніка.
Лучанин Показати IP 6 Жовтня 2017 20:05
Ну хто ж ще в тих ЖЕКах ще працюють - на 4...5тис при такій роботі ? Вся молодь, якщо не по шабашках, то в Польщі на з/п 15...25 тис... В ЖЕКах лишилися лише ті - кому до пенсії 2...5 років, або ті хто без сто грам до роботи не приступає... А відшкодовувати звісно буде організація чий працівник це зробив... Якщо це МЖК - то МЖК змусять компенсувати через суд людям збитки... Справа для жильців - безпрограшна... А от вже потім МЖК має право згідно нашого законодавства частину затрат"повісити" на цього "героя"... Є ще одна проблема - що в більшості будинків радянського періоду в дуже поганому стані внутрішньобудинкові комунцікації...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus