USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку п'яний водій Opel збив велосипедиста

28 Червня 2022 10:44
Дорожньо-транспортна пригода трапилася 27 червня близько 20:00 на проспекті Відродження.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці.

На місці автопригоди працювали правоохоронці та бригада медиків.

Як розповіли у пресслужбі патрульної поліції, Opel Combo виїжджаючи з вулиці Сагайдачного, допустив зіткнення з велосипедистом. Велосипедист не отримав значних ушкоджень, після огляду лікарями його відпустили, він не госпіталізовувався.

Водій Ореl був у стані алкогольного сп’яніння. Пройшов огляд, результат – 0,9 проміле. На нього склали адміністративні матеріали за ст. 124 і 130 КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
олександр Показати IP 28 Червня 2022 14:45
чому ніхто не штрафує велосипедистів, ця нібито виключна каста іздить взагалі як їм заманеться без будь-якого дотримання правил і відносно водіїв автотранспорту і відносно пішоходів. Вони вже всіх дістали, це якесь повне . цинічне зухвальство, ще дозвольте їм природні потреби прямо з велосипеда справляти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus