USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку п’яний водій Volkswagen Touareg в’їхав у Mercedes, виїжджаючи на головну: як його покарали

3 Червня 2023 23:41
В обласному центрі Волині водія Volkswagen Touareg, який вчинив ДТП у стані алкогольного сп’яніння, на рік позбавили прав. Також чоловік заплатить 17 тисяч гривень штрафу.

У постанові Луцького міськрайонного суду йдеться про те, що аварія трапилася 30 березня на перехресті вулиць Сухомлинського та Чорновола.

Водій Volkswagen Touareg Олександр Б., рухаючись другорядною дорогою, не надав перевагу у русі та допустив зіткнення з Mercedes-Benz, який рухався головною. Внаслідок ДТП автомобілі отримали механічні пошкодження.

Згодом виявилося, що керманич Volkswagen Touareg перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Результат драгера – 1,99 проміле, що в десять разів перевищує допустиму норму алкоголю в крові.

Докази підтвердили вину Олександра Б., який на розгляд справи не з’явився. Суд оштрафував його на 17 тисяч гривень та на рік позбавив водійського посвідчення.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Євробляхер Показати IP 4 Червня 2023 17:26
То що там ненависники євроблях,хто зараз чудить?
Were до Євробляхер Показати IP 4 Червня 2023 22:56
Бляхарі пішли на роботу і мають не корчі, а чудять далі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus