USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку п’яний водій, який втікав від патрульних, казав, що вийшов на пробіжку. Відео

24 Червня 2020 21:14
У ніч на 24 червня ночі патрульні помітили транспортний засіб Mitsubishi Pajero Sport, водій якого рухався проспектом Волі в Луцьку, порушуючи правила дорожнього руху.

Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Волині.

Поліцейські, реагуючи на правопорушення, увімкнули проблискові маячки та намагалися зупинити автомобіль, однак водій проігнорував законні вимоги.

Після нетривалого переслідування водій зупинився неподалік, покинув свій транспортний засіб та намагався утекти, однак був затриманий патрульними.

Під час спілкування у керманича патрульні помітили ознаки алкогольного сп’яніння, громадянин стверджував, що він не керував транспортним засобом, а вийшов на пробіжку.

Надалі інспектори встановили, що у 24-річного водія не має водійського посвідчення, адже позбавлений права керування за їзду в нетверезому стані.

На чоловіка поліцейські склали всі необхідні адміністративні матеріали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вася Показати IP 24 Червня 2020 22:29
Пьяный без документов убигал- почему после задержания с него сняли наручники и непоказали дальнейший процес или просто отпустили.
Max Показати IP 25 Червня 2020 00:34
Красіво зробили його
Andrij Показати IP 25 Червня 2020 07:50
Понять-простить.... хитрож*пового полещука!
Саша Показати IP 26 Червня 2020 08:16
нічого і нікого не бояться і не поважають... заплатить трішки грошей і знов буде їздити пяний і без прав

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus