USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Їздив у комендантську годину без прав, страховки й напідпитку: в Луцьку зловили водія «Жигуля»

20 Квітня 2023 16:30
У Луцьку патрульні поліцейські зловили нетверезого водія, який не мав водійського посвідчення та страхового полюса на автомобіль, а також перебував на вулиці під час комендантської години.

Про це інформують у патрульній поліції Волині.

Близько 4-ї години на вулиці Володимирській патрульні помітили автомобіль ВАЗ, що рухався під час дії комендантської години. 27-річний керманич не зміг пред’явити інспекторам посвідчення водія, як виявилося згодом чоловік ніколи його не отримував. Також не мав він і страхового поліса.

Крім того, у водія патрульні виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік пройшов перевірку на приладі Drager, який показав 1,63 проміле. Такий результат перевищує максимально допустиму норму у понад 8 разів.

На кермувальника поліцейські склали протокол за ст.130 (Керування у стані сп’яніння), ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів) та ч.5 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами, вчинене повторно) КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Цікаво Показати IP 20 Квітня 2023 17:55
"як виявилося згодом чоловік ніколи його не отримував" та "Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами, вчинене повторно" - це як? Хоча... На якій сторінці відкрили, так і запишем...
Лучанин Показати IP 20 Квітня 2023 23:19
То ж мусара, аби побільше протоколів вписати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus