USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Луцьку п’яний водій на «бляхах» врізався в екіпаж поліції

22 Травня 2019 08:48
У Луцьку водій автомобіля Volkswagen у стані алкогольного сп’яніння не впорався з керуванням та здійснив ДТП, внаслідок якого пошкодив бордюр, паркан, свою автівку і авто екіпажу патрульної поліції, що його переслідував.

Про це на своїй сторінці в соціальних мережах повідомив один із свідків ДТП.

Так, зі слів очевидця, 22 травня близько 1 години ночі на вулиці Станіславського після тривалого переслідування екіпажами патрульної поліції Луцька було затримано автомобіль, водій якого перебував в стані алкогольного сп'яніння.

Під час переслідування водій іномарки не впорався з керуванням, в результаті чого пошкодив свій автомобіль в огорожу та бардюр, що на перехресті з вулицею Бенделіані. Також він здійснив ДТП з екіпажем патрульної поліції.

Зі слів працівників поліції, що працювали на місці ДТП, на водія склали адміністративні матеріали, автомобіль відправили на штрафмайданчик. Разом з водієм в автомобілі перебувала компанія також з ознаками алкогольного сп'яніння.

Як повідомили у патрульній поліції Волині, на вулиці Гнідавській, у Луцьку, екіпаж патрульних помітив Volkswagen Passat, водій якого не увімкнув покажчик повороту. На вимогу зупинитись той не відреагував та продовжив рух.

На вулиці Потебні до переслідування долучився ще один екіпаж поліції.

В якийсь момент керманич виїхав на смугу зустрічного руху, але здійснив зіткнення зі службовим автомобілем. Через кілька метрів втікача заблокували й затримали.

У нього були ознаки сп’яніння, що згодом підтвердила перевірка в наркодиспансері – 1,6 проміле.

49-річний винуватець отримав три протоколи та об’єднану постанову за свої порушення. Тепер йому загрожує штраф та позбавлення права керування.

Також він відшкодує збитки на ремонт службового автомобіля, який отримав незначні подряпини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
21 Показати IP 22 Травня 2019 09:17
да покую їм це затримання.
факт Показати IP 22 Травня 2019 09:49
Посвідчення водія лишити довічно,дані занести в Базу,щоб більше він його не отримав,а автомобіль під реалізацію.20% від реалізації поліції,решту лигарю.Нехай іде і "обмиє"свою бляху.
Анонім до факт Показати IP 22 Травня 2019 22:26
Прізвище зміне,права знов купить...посадити на 3роки,тоді дойде,може.
Правдоруб Показати IP 22 Травня 2019 11:21
Запровадити конфіскацію транспортного засобу у користь держави у водіїв яких зупиняють у стані сп"яніння як потенційну загрозу життю і здоров"ю іншим учасникам руху.
ВОДІЙ Показати IP 24 Травня 2019 05:09
коменти пишуть на 100 процентів ...менти..вони в сто раз гірші навіть за пяних за рульом...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus