USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На автодорозі «Ковель-Луцьк» - смертельна ДТП

19 Грудня 2015 11:48
Учора на автотрасі Ковель-Луцьк у районі села Колодяжне Ковельського району трапилася автомобільна аварія, що забрала людське життя.

Як повідомили журналістам Волинської газети у СЗГ Головного управління Національної поліції у Волинській області, водій, який перебував за кермом автомобіля «Опель Віваро», виїхав на зустрічну смугу і, не впоравшись із керуванням, скоїв зіткнення з автомобілем «Рено Кенгу», яким кермував мешканець селища Голоби Ковельського району. Водій останнього від отриманих травм помер на місці.

Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали і водій, і пасажир «Опеля Віваро».

До слова, представникам патрульної поліції не одразу вдалося встановити особу кермувальника, який виїхав на зустрічну смугу й спричинив зіткнення, однак наразі ця інформація відома правоохоронцям, а відомості про злочин внесено до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Ведуться слідчі дії.

Як стало відомо журналістам з власних джерел, загиблий чоловік працював водієм шкільного автобуса, що доставляв діток з прилеглих сіл до школи-гімназії селища Голоби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Зося Показати IP 19 Грудня 2015 17:13
А все то - швидкість!
Вова Показати IP 19 Грудня 2015 20:54
все п'яний водій віваро, судячи по тому, що про це не згадують у статті, то справу спустять на тормозах...
Очевидець Показати IP 21 Грудня 2015 23:31
Водій вітаро ледве стояв на ногах ще й думав втікати... Я бачив цю аварію це просто жах ... Подяка небайдужим які зупинилися і надавали допомогу...
толян Показати IP 28 Грудня 2015 20:08
цю справу потрібно довести до кінця і винних покарати по закону

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus