USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

У Луцьку п’яний водій намагався відкупитися за 5 тис.

9 Січня 2021 20:25
В обласному центрі Волині п’яний водій, який перетнув подвійну суцільну лінію, хотів уникнути адміністративної відповідальності за п’ять тисяч гривень. Натомість за рішенням суду він заплатить понад десять тисяч гривень штрафу.

Про це йдеться у вироку Луцького міського районного суду Волинської області.

Так, 23 травня минулого року близько опівночі патрульні зупинили «Renault Megan», водій якого перетнув подвійну суцільну лінію на вулиці Гордіюк. Згодом правоохоронці помітили, що чоловік мав ознаки алкогольного сп’яніння.

Водій намагався уникнути адміністративної відповідальності, запропонувавши патрульним хабар п’ять тисяч гривень та поклавши кошти у багажник службового автомобіля.

Під час досудового розслідування між прокурором та підозрюваним була укладена угода про визнання винуватості, яку суд затвердив.

Тож водію призначили покарання у виді штрафу 600 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 10 тисяч 200 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Експерт Показати IP 10 Січня 2021 01:04
Надо было его по морде дать за такое, что бы привычка не укоренялась
Експерт Показати IP 10 Січня 2021 01:04
Легёнько :/
Анонім Показати IP 10 Січня 2021 17:13
В деж відповідальність за дачу неправомірної вигоди держслужбовцю під час виконання службових завдань? Водія і за це мають притягнути до відповідальності.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus